Doi români, loviți de un microbuz în timp ce schimbau roata automobilului

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi bărbați, cu vârste de 32 de ani și 57 de ani ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier, produs miercuri, pe şoseaua de centură a municipiului Oradea.

Cei doi bărbați au coborât din autoturismul BMW ca să schimbe o roată, însă au uitat să semnalizeze faptul că au o avarie. La un moment, cei doi au fost izbiţi de un microbuz.  Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier a fost semnalat miercuri dimineaţa la ora 5.35.

Orădeanul în vârstă de 32 ani se afla la volanul unui autoturism, cu care circula pe strada Ogorului, înspre Calea Clujului, când, din cauza unei pene, a fost obligat să oprească autoturismul pe banda întâi de circulație, scrie  ebihoreanul.ro.

Cei doi au oprit pe carosabil, dar au omis să semnalizeze faptul că au o avarie, spun poliţiştii, şi au început să schimbe roata, moment în care au fost accidentați de un microbuz, condus pe banda a doua, în aceeași direcție de deplasare, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Brusturi. 

În urma accidentului rutier, bărbatul de 32 de ani a suferit multiple leziuni, iar cel de 57 de ani a suferit leziuni ușoare, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Un alt accident rutier s-a produs, miercuri seară, în Botoșani, unde un automobil s-a izbit de un cap de pod.

 

Patru tineri, răniţi într-un accident rutier, în Botoșani. Autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

 

Patru tineri au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit, miercuri seară, de un cap de pod, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, accidentul rutier a avut loc pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, în el fiind implicaţi tineri cu vârste între 22 şi 28 de ani.

"Trei dintre tineri au fost transportaţi de echipajele SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă la spital. Al patrulea a refuzat ajutorul medicilor. Spre acest caz au fost direcţionate patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Un tânăr de 23 ani, pasager pe scaunul din stânga - spate, a fost găsit încarcerat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage în siguranţă", a precizat Dorina Lupu. Cei trei tineri transportaţi la spital erau conştienţi, dar au suferit traumatisme.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel