Doi români au murit, alți doi sunt grav răniți. Coliziune dintre un autobuz și un automobil la Păltiniș

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi români au murit, alți doi sunt grav răniți. Coliziune dintre un autobuz și un automobil la Păltiniș
Doi români au murit, alți doi sunt grav răniți. Coliziune dintre un autobuz și un automobil la Păltiniș

Un accident rutier grav a avut loc, marți dimineața, la ieșire din Rășinari spre Păltiniș. O mașină și un autocar au intrat în coliziune, iar, în urma impactului, toate cele patru persoane din autoturism au rămas încarcerate. Două dintre persoanele aflate în autoturism au decedat, iar celelalte două au fost transportate la spital.

Conform INFOTRAFIC, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism, care mergea spre Păltiniş, şi un autobuz, care se îndrepta spre Răşinari.

În autobuz se aflau cinci pasageri, plus şoferul, iar în autoturism se aflau 4 persoane, care au rămas încarcerate. Două dintre persoanele, aflate în autoturism, au decedat, iar celelalte două au fost transportate la spital. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Traficul rutier este blocat total în zonă. Serviciul de Ambulanţă Sibiu a trimis un echipaj de tip C2 iar ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj descarcerare, trei echipaje SMURD şi un echipaj de pompieri militari.

Un alt accident mortal s-a produs, ieri, pe Calea Clujului din Oradea.

 

Șoferul român al unei dubițe a murit, după ce a intrat într-un autobuz

 

Un bărbat de 40 de ani a murit, luni dimineaţă, în urma unui accident pe Calea Clujului din Oradea. Şoferul unei dubiţe a trecut pe roşu, intrând în plin într-un autobuz aparţinând societăţii locale de transport, OTL, informează ebihoreanul.ro.

„La ora 5.40, pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, un bărbat de 40 de ani din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea o autoutilitară, dinspre strada Dragoş Vodă înspre localitatea Oşorhei, nu a respectat semnificaţia culorii semaforului electric, a pătruns la culoarea roşie a semaforului aflat în funcţiune şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus de un bărbat de 67 de ani din comuna Biharia, care venea (dinspre complexul Romeur - n.r.) pe culoarea verde a semaforului electric”, a explicat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Autobuzul nu avea pasageri, iar şoferul acestuia a fost şi el rănit, însă uşor. Șoferul autoutilitarei a murit pe loc.

 

Autobuzul nu transporta pasageri

 

Maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, a confirmat că autobuzul nu transporta pasageri.

„Echipajul de descarcerare a evacuat şoferul autoutilitarei, însă din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acestuia. Şoferul autobuzului, care a suferit răni uşoare, a fost asistat medical şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea”, a precizat aceasta. Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările în caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel