Doi copilași și tatăl lor au murit pe loc, într-un grav accident rutier. Mașina în care se aflau, lovită, violent, de un camion

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi copii și un adult au murit, într-un accident rutier grav. Mașina lor a fost lovită violent de un camion Sursa - romania24.ro
Doi copii și un adult au murit, într-un accident rutier grav. Mașina lor a fost lovită violent de un camion Sursa - romania24.ro

Un grav accident s-a produs, duminică, pe o șosea din județul Bacău. O mașină a fost aruncată în afara drumului după ce a fost lovită de un camion. Doi copii și un adult au murit, iar un rănit este dus la spital, portivit Mediafax.

Accidentul s-a produs în comuna Filipești, sat Hârlești. Primele informații arată că o mașină a fost lovită de un camion și a „zburat” în afara drumului.

Conform ISU Bacău, din mașină au fost scoase patru persoane. Doi copii și un adult au murit, iar un o altă persoană rănită  grav, dar cu semne vitale, este transportat la UPU Bacău. 

Unul dintre micuți avea doar o lună, iar celălalt - 3 ani. Cealaltă victimă este un tatăl copiilor, un tânăr de 23 de ani.  Mama celor doi copilași, o tânără de 23 de ani, este în stare gravă, la spital.

 

Un alt accident grav s-a produs pe data 14 noiembrie. În impact și-a pierdut viața o tânără de 15 ani.

 

O adolescentă româncă de 15 ani a murit, acum o săptămână.  Mașina în care se afla a intrat într-un copac

 

Un grav accident rutier a avut loc pe 14 noiembrie,i în localitatea Întorsura din județul Dolj. Trei persoane au fost transportate la spital și o adolescentă de 15 ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac.

Potrivit IPJ Dolj, duminică noapte, 14 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Întorsura a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Radovan, pe DJ 561F, în comuna Întorsura, a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac și un stâlp. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto și trei pasageri, de 14, 15 și 20 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel