Ei sunt tinerii morți în accidentul grav din Constanța. Costi și Alex se aflau în aceeași mașină în momentul impactului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ei sunt cei trei tinerii morți în accidentul grav din Constanța
Ei sunt cei trei tinerii morți în accidentul grav din Constanța

Un grav accident rutier grav a avut loc, ieri în județul Constanța, în urma căruia trei persoane au murit, iar cea de-a patra se află în stare gravă la spital. 

În urma impactului puternic, produs, ieri, dintre localitățile Mereni și Topraisar, județul Constanța, trei tineri și-au pierdut viața. A patra persoană se află în stare gravă la spital. 

Doi dintre tinerii decedați, Costi Roșcar și Alex Negârnac, proveneau din aceeași localitate, Mereni, și se aflau în aceeași mașină în momentul accidentului, cealaltă persoană fiind din localitatea Topraisar, scrie replicaonline.ro

Reamintim că trei persoane au murit şi o a patra a fost grav rănită, miercuri, într-un accident rutier produs între localităţile constănţene Topraisar şi Mereni, în care au fost implicate două autoturisme.  Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, victima rănită grav a suferit un traumatism abdominal şi are hemoragie internă.

“La accidentul din apropierea localităţii Mereni au fost găsite patru victime. Trei, în stop cardio-respirator, cărora li s-a efectuat protocol de resuscitare dar, din păcate, în final au fost declaraţi decedaţi, şi a patra victimă, cu un traumatism abdominal, suspectă de hemoragie internă, transportată în stare critică la spitalul judeţean de către un echipaj SAJ”, a declarat purtătoarea de cuvânt a SAJ, medicul Claudia Tatarici, potrivit Agerpres. Conform acesteia, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate trei ambulanţe, precum şi elicopterul SMURD.

 

Cinci români, răniți în urma unei coliziuni în Timiș

 

Un alt accident grav a avut loc în această dimineață, în urma căruia cinci persoane au fost rănite. Impactul s-a produs pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, pe sensul de mers Arad - Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 504, pe sensul de mers Arad - Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit autorităților, în urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat cinci victime, cu leziuni uşoare din primele verificări. De asemenea, potrivit sursei citate, în acest moment se circulă doar pe o bandă, cealaltă fiind blocată. Același lucru se întâmplă și pe banda de urgență.

Coloana din spatele accidentului este de aproximativ 500 de metri, se circulă fluent, dar cu viteză redusă, mai informează Centrul INFOTRAFIC, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel