Doi copii români au ars de vii în casa mistuită de flăcări. Frățiorul lor a reușit să se salveze

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină sâmbătă, 30 octombrie, în jurul orei 14.30, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit situată pe strada Valea Rece din Târgu Mureș.

”În urma incendiului au rezultat două victime minore de cod negru. Un al treilea copil care s-a auto evacuat din locuință la momentul producerii incendiului a fost evaluat medical, nu prezintă probleme”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, relatează zi-de-zi.ro. 

 

Un alt copil român de patru ani, mort după ce a fost accidentat într-o parcare de o camionetă

 

Un copil în vârstă de 4 ani a murit, vineri seara, în comuna Plopșoru, județul Gorj, după ce o camionetă care a făcut un viraj la dreapta într-o parcare l-a accidentat. Accidentul rutier a avut loc în comuna Plopșoru, pun polițiștii gorjeni.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66,din direcția Filiași către Rovinari, când a virat la dreapta într-o parcare a acroșat cu camioneta un copil de 4 ani. În urma accidentului, copilul a decedat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

Minorul a fost lovit de o autoutilitară 

 

La data de 29 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Plopșoru a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66,din direcția oraşului Filiasi către orașul Rovinari, la efectuarea unui viraj la dreapta într-o parcare, a acroșat cu autoutilitara un minor de 4 ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul copilului, acesta fiind transportat la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“,  a transmis IPJ Gorj.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel