Diana Șoșoacă (AUR): „Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă! Am depus plângere împotriva Guvernului“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Proaspăt aleasă senator AUR, avocata Diana Iovanovici Șoșoacă, așteptată astăzi la consultări la Cotrceni, a intrat într-un live, pe Facebook, după ce o prietenă a sa, avocată, ar fi în aceste momente percheziționată.

Avocata Diana Șoșoacă, proaspăt aleasă senatoare din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a  postat un clip live, pe Facebook, în care anunța că sunt percheziții, în acest moment, la o prieten-a de-ale sale, avocata Iulia Medeleanu din Iași. Diana Șoșoacă a menționat că amica sa a ajutat-o la formularea unei plângeri penale împotriva Guvernului.

„Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă!  Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. (...) Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. (...) I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum“, a afirmat Diana Șoșoacă.

Șoșoacă:  „Legea îmi spune că am dreptul să nu port mască“

 

Întrebată, probabil, într-un comentariu de ce nu poartă mască, senatoarea de Iași a răspuns: „Nu pun nicio mască, domnule. Mie nu îmi pune nimeni mască. Eu am adeverință, legea îmi spune că am dreptul să nu port mască. Masca să și-o dea jos domnul procuror care îi face acum percheziție. 

Dacă nu se încetează cu aceste mizerii și amenințări, dacă vor să aibă război cu mine, ascultați-mă ce vă spun, vor avea război nu numai cu mine, ci cu toi avocații care luptă pentru adevăruri și libertăți“, a afirmat Șoșoacă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel