Rodica a murit zdrobită, într-o cruce de marmură. Martor: „Încerc să îmi revin, nu am văzut așa ceva!"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie de 46 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-o cruce de marmură de la marginea drumului, la ieșire din Mangalia.

Polițiștii rutieri au fost sesizați, ieri, despre producerea acestui accident la ora 16.10. Deplasați la fața locului, au stabilit că un autoturism, condus de o femeie de 46 de ani, a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se.

În urma impactului, femeia a fost grav rănită.  A fost transportată la spital dar nu a mai putut fi salvată. Cadrele medicale au declarat decesul conducătoarei auto.

„Încerc să îmi revin, nu am văzut așa ceva în viața mea... Mașină zburând“

 

Rodica se îndrepta spre casă, în localitatea 23 August, când a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile.  Martorii spun însă că ea ar fi circulat cu viteză. Din acest motiv ar fi pierdut controlul direcției și a lovit o cruce de marmură de la marginea șoselei, apoi mașina s-a răsturnat. Impactul a fost extrem de violent, femeia fiind aruncată din mașină.

„Eu am văzut accidentul. Încerc să îmi revin, nu am văzut asa ceva în viața mea... Mașină zburând!!! Veneam de la Constanța, doamna cu accidentul pleca spre Constanța, cred ca a avut viteza, a pierdut controlul volanului și a lovit o cruce de marmură și a fost aruncata din mașină!", a povestit o femeie care a fost martoră la accident, potrivit dobrogea.tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel