Diaconu: A fi loial nu înseamna a fi SLUGA unui PARANOID

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, scrie un comentariu pe facebook referitor la scandalul politic din PSD, dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea, afirmând că disputa „nu este altceva decât bătălia finală pentru amnistie”.

„Până acum câteva zile doamna Firea era o vestală în haremul care întreținea focul sacru al patriotului național Livache.

Peste noapte a devenit întruchiparea răului, atat mass-media cât și net-ul fiind plin de sulfuroase manipulari anti-Firea. La început a fost Soros, apoi Statul Paralel, protocoalele, asasinii plătiti si formațiunile paramilitare puse să dărâme strânsura de "competenți" de la Palatul Victoria.

Mai nou, doamna Firea și opozantii lui Dragnea sunt trădătorii care vor să prăduiasca, alaturi de străini, gazele de la Marea Neagra!!

De fapt, nu este altceva decat bătalia finala pentru AMNISTIE și acapararea tuturor institutiilor statului în mana lui Dragnea. Cei care-i reproseaza lui Firea lipsa de loialitate nu înțeleg că a fi loial nu înseamna a fi sluga unui paranoid.

P.S. Văzând poza lui Dragnea "înlănțuit" de Maior și în fundal cu Kovesi, mă năpadesc amintirile...”, scrie Diaconu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel