Detalii TERIBILE despre mama ROMÂNCĂ care și-a CĂLCAT în PICIOARE fiul de 9 ani şi l-a OMORÂT în bătaie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Un copil de nouă ani a fost bătut până la moarte de propria mamă. A fost călcat efectiv în picioare, spun anchetatorii, iar necropsia a arătat clar că loviturile i-au cauzat decesul. Cazul a şocat oraşul Cluj-Napoca, unde a avut loc tragedia.

Inspectorii de la Protecţia Copilului au descoperit urme de lovituri şi pe corpul fratelui geamăn, anunță Observator. El a scăpat cu viaţă, iar mama a fost reţinută pentru omor. Deşi vecinii ştiau că este violentă, niciodată nu a existat o plângere împotriva ei.

Atenţie, urmează detalii cu puternic impact emoţional!

Un apel la 112 dat aproape de miezul nopţii a trezit un cartier întreg din Cluj-Napoca. Un băieţel de nouă ani a fost găsit mort în casă, cu urme de lovituri pe corp. Fusese călcat în picioare, spun surse din anchetă. Iar mama lui este acum şi principalul suspect.

După ce şi-ar fi lăsat copilul inconştient în apartament, femeia a plecat de acasă. Iubitul ei l-a descoperit pe băiat când s-a întors de la lucru şi a alertat Poliţia.

 

Nu se ştie cât timp a agonizat băieţelul 

 

Toţi vecinii au auzit că mama este violentă cu cei trei copii ai ei. Toţi băieţi. Unul de 10 ani şi gemenii cu un an mai mici. Toţi, elevi la o şcoală de muzică. Nimeni nu s-a gândit, însă, să sesizeze Poliţia sau Protecţia Copilului, deşi din apartament se auzeau zilnic ţipete. Mama şi-ar fi ţinut copiii încuiaţi în casă aproape tot timpul.

Nu se ştie cât timp a agonizat băieţelul de nouă ani până când a fost descoperit de iubitul mamei. Femeia s-ar fi întors acasă, împreună cu ceilalţi doi copii, mult mai târziu.

Alexandru Ionașc, şef Serviciul Investigaţii Criminale IPJ Cluj: „Prezenta multiple urma de violenţă pe corp. A fost transportat la IML pentru a se investiga cauzele decesului."

Traian Morar, purtător de cuvânt la IPJ Cluj: „În urma necropsiei s-a stabilit că există o legătură de cauzalitate directă între urmele de lovituri şi decesul acestuia."

 

Mama a fost reţinută de poliţişti

 

Criminaliştii au ridicat probe din casa femeii, dar şi din tomberonul din apropierea blocului, unde se bănuieşte că mama ar fi aruncat câteva haine ale copilului mort. Tot acolo a căutat răspunsuri şi iubitul femeii.

După audieri, mama a fost reţinută de poliţişti, iar ceilalţi doi fraţi au fost luaţi în regim de urgenţă de Protecţia Copilului. Medicii au descoperit că fratele geamăn al băiatului mort avea şi el urme de lovituri pe corp.

În urmă cu trei ani, cei trei fraţi au fost daţi în plasament, dar au fost luaţi înapoi de mamă, după ce femeia a primit o locuinţă socială de la Primărie. Nu a existat niciodata o anchetă privind violenţa în familie.

În România, peste 10 mii de copii devin victime în propriile familii, 8% dintre ei fiind abuzaţi fizic sever. Nu avem încă un program naţional de educaţie parentală, iar părinţii nu ştiu să gestioneze situaţiile de criză.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel