Detalii șocante în cazul celor două cadavre, găsite pe un câmp de lângă Arad. Polițiștii iau în calcul o răfuială

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
amblanta_arad
amblanta_arad

O răfuială s-a încheiat sângeros într-o comună de lângă Arad. Acolo au fost descoperite pe un câmp trupurile neînsufleţite a doi bărbaţi afgani, iar un al treilea migrant a fost transportat la spital cu răni grave. Poliţiştii îi caută pe criminali şi spun că cel mai probabil a izbucnit un conflict între cei care voiau să treacă ilegal granița ca să ajungă în Ungaria şi călăuzele lor.

 

Trupurile neînsufleţite ale celor doi cetăţeni afgani au fost descoperite pe un câmp, în apropiere de Shagu, la 20 de km de Arad. Un al treilea tânăr afgan de aproximativ 20 de ani a cerut ajutorul ambulantei pentru că fusese rănit grav în aceeaşi răfuială.

Anchetatorii au deschis un dosar de cercetare în REM şi îi caută pe agresori. Până acum datele lor arată că în grupul de migranţi ilegali afgani a existat o neînţelegere care a condus la agresiune. “S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor şi omor calificat. Urmează să fie audiaţi autorii infracţiunilor ar fi fost vorba de o răfuială între două grupuri de migranţi de cetăţenie afgană”, a spus Ramona Lungu, purtătorul de cuvânt Parchetului Arad.

 

Citeste si: Două bărbați, găsite pe un câmp. Au fost înjunghiați de mai multe ori

De la începutul anului, în total 1.200 de migranţi ilegali au fost prinşi la frontiera cu Ungaria, numai în judeţul Arad. De cele mai multe ori au fost găsiţi ascunşi în camioane încărcate cu produse textile ori electrocasnice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel