Două bărbați, găsiți morți pe un câmp. Au fost înjunghiați de mai multe ori

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
injunghiat_cutit
injunghiat_cutit

Doi migranţi din Afganistan au fost găsiţi morţi pe un câmp din judeţul Arad, lângă autostrada A1, autorităţile fiind alertate de un al treilea migrant din grup, care a fost înjunghiat şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Cadavrele au fost găsite în zona comunei Şagu, aflată la aproximativ 50 de kilometri de graniţa cu Ungaria, lângă autostrada A1, şi la 20 de kilometri de municipiul Arad. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat, sâmbătă, că "s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru două infracţiuni de omor şi una de tentativă de omor".

Anchetatorii cred că a avut loc o răfuială între două grupuri de migranţi ilegali. Cadavrele au fost ridicate şi transportate la Medicina Legală pentru a se stabili cauza morţii, pe corpurile victimelor fiind găsite numeroase răni provocate prin înjunghiere.

Al treilea migrant, care ar fi făcut parte din acelaşi grup şi a alertat autorităţile cu privire la atac, a fost operat şi este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad. Purtătorul de cuvânt al SCJU, Simina Roz, a declarat că starea pacientului este stabilă.

"Un bărbat de origine afgană a ajuns la spitalul nostru cu plăgi multiple prin înjunghiere. Acesta a fost operat de urgenţă de către medicii chirurgi de gardă, iar în momentul de faţă este conştient, în stare stabilă şi se află sub supraveghere medicală pe Secţia Chirurgie", a spus Simina Roz. Anchetatorii îl vor audia pe martorul supravieţuitor şi urmează să-i identifice pe agresori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel