Noi DETALII în cazul românului BĂTUT și ARS de VIU în ITALIA: „Au vrut să se asigure că MOARE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un martor care a văcut cum s-au petrecut faptele din gara Villafranca din Verona, când un bărbat român a fost incendiat, spune că a fost o tentativă de omor.

Un incident șocant se petrecea în Italia în luna iulie. Un român de 42 de ani era bătut și ars de viu lângă un peron. El a fost găsit inconștient, întins pe jos de conductorul unui tren. 

Un bărbat de 42 de ani de origine română a fost găsit într-o dimineaţă de mecanicul unui tren în gara Villafranca din Verona. Omul era aproape carbonizat, dar încă în viaţă şi se târâse până în apropierea şinelor de cale ferată. El este și acum în stare gravă la spitalul din Borgo Trento.  Anchetatorii au raportat ieri că bărbatul este conștient, dar încă nu este în măsură să vorbească și nu își amintește nimic despre acea seară teribilă de acum aproape două luni.

Citește și: Șoc în Italia. ROMÂN BĂTUT şi ARS de VIU. Procurorii iau în calcul un atac din cauza naționalității române

Autoritățile italiene au anunțat că au prins trei bărbați suspectați pentru că l-au bătut și l-au incendiat pe Vasile Todirean. Este vorba de doi italieni și de un român. Eros De Mori, numit Carlo, 41 de ani, Liliano Bosoni, numit Jessi, 61 de ani, și Cristian Relu Tuca, român, de 58 de ani sunt cercetați pentru tentativă de omor. Ultimii doi n-au domiciliu, în timp ce Eros De Mori locuiește în Villafranca. 

Citește și: Au fost prinși cei trei AGRESORI care au BĂTUT și au ARS de VIU un ROMÂN. Unul dintre ei este tot un conațional

În dosarul instrumentat de procurorii italieni apar noi dovezi. Se pare că bărbatul român fusese incendiat de două ori. prima dată i-a sărit in ajutor o altă persoană fără adăpost care își făcea veacul prin zonă. „Biondo“ (n.r. Blondul) a intervenit prima dată când a văzut că alți doi bărbați au dat foc pantalonilor lui Vasile în timp ce acesta era culcat, după ce l-au atacat cu brutalitate. El le-a spus procurorilor că s-a chinuit o oră pentru a stinge focul care îl cuprinsese pe Vasile, după care s-a îndepărtat împreună cu celălălat cetățean Român, Cristian Tuca. Apoi, „De Mori a dat din nou foc pantalonilor lui Vasile Todirica, după care a plecat“, a precizat Blondul, citează publicația larena.it. „Au vrut să se asigure că MOARE“, a completat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel