Șoc în Italia. ROMÂN BĂTUT şi ARS de VIU. Procurorii iau în calcul un atac din cauza naționalității române

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Incident șocant în Italia. Un român de 42 de ani a fost bătut și ars. El a fost găsit inconștient, întins pe jos de conductorul unui tren. Procurorii italieni anunță că iau în calcul inclusiv un atac xenofob, adică victima ar fi fost atacată din cauza naționalității române. 

Un bărbat de 42 de ani de origine română a fost găsit în aeastă dimineaţă de mecanicul unui tren în gara Villafranca din Verona. Omul era aproape carbonizat, dar încă în viaţă şi se târâse până în apropierea şinelor de cale ferată. El este acum în stare gravă la spitalul din Borgo Trento.

Citește și Italia. Un muncitor ROMÂN s-a PRĂBUȘIT chiar în fața tatălui său. După o zi de CHIN a MURIT

Poliția criminalistică și echipa mobilă din orașul venețian sunt în curs de desfășurare pentru a reconstitui ceea ce s-a întâmplat și, mai presus de toate, pentru a afla motivele acestei fapte sălbatice, care a avut loc cu câteva ore înainte de ora 7 dimineață, potrivit ultimelor evaluări. 

Procuror: Nu tolerăm violența pe motive de xenofobie 

 

Între timp, procurorii au deschis o investigație.

"Această violență brutală este absolut de condamnat, arderea unei ființe umane este o problemă serioasă, este mesajul transmis prin intermediul rețelei sociale a Subsecretarului Administrației Publice, Mattia Fantinati.  Cei din Verona au o inimă mare.

"Trebuie să eradicăm anumite limbaje ale urii" - a concluzionat el. "Nu vom tolera niciodată această violență nici din partea străinilor care comit crime pe teritoriul nostru, nici din partea italienilor din motive legate de xenofobie." 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel