Detalii noi în cazul copilului ROMÂN de 9 ani UCIS în BĂTAIE de propria mama. „Explicaţia era că se băteau între ei”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Femeia din Cluj care şi-a ucis fiul de 9 ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Potrivit poliţiştilor, băiatul a fost ucis în bătaie. Anchetatorii, ajunși la fața locului, au descoperit trupul celui mic brăzdat de răni și vânătăi.

Femeia care şi-a bătut fără milă copilul de 9 ani a afost arestată preventiv pentru 30 de zile. Cel care a dat alarma a fost chiar iubitul femeii, care a observat că băiatul nu mai respira. Copilul locuia împreună cu fraţii săi, mama şi iubitul acesteia.

În urma celor întâmplate, şi ceilalţi doi fraţi au fost duşi la spital. Acolo, medicii au văzut că şi cel mic este plin de vânătăi. Fusese bătut crunt cu câteva zile înainte.

Băieţii învaţă la scoala Greco-Catolica din Cluj, dar nimeni nu a bănuit coşmarul prin care trec aceştia. Naşul copilului a postat, după tragicul eveniment, un mesaj de rămas bun.

Marius Lucian naşul copilului: „Veneau zilnic după şcoală şi uneori apăreau cu vânătăi, însă explicaţia mamei era că se băteau între ei, pentru noi este un şoc. Nu ne putem imagina nici acum ce s-a întâmplat. E o dramă cumplită”, arată Știrile PRO TV.

 

Mama lor s-a luptat să-i ia înapoi de la asistenții maternali

 

Cei trei fraţi au fost crescuţi o perioadă de nişte asistenţi maternali. Mama lor s-a luptat însă să-i ia înapoi după ce a primit o locuinţă de tip familial de la primărie.

Direcţia pentru Protecţia Copilului din Cluj este acum în vizorul celor de la Consiuliul Judeţean care au trimis Corpul de control. Aceştia vor să verifice dacă asistenţii sociali şi managerii au procedat corect, în cazul acestei familii care a fost în atenţia DGASPC Cluj încă din anul 2103 atunci când gemenii au fost plasaţi la asistenţi maternali.

Mai mult, trebuie văzut şi dacă femeia a fost consiliata psihologic şi învăţată cum să îi reintegreze pe copii în familie.

Cât despre concubinul femeii, acesta a fost lăsat deocamdată să plece acasă. Dacă însă se va stabili în urma anchetei ca acesta a fost martor la actele de violenţă ale femeii şi nu a intervenit, va fi şi el tras la răspundere.

Băieţelul a fost văzut de tatăl lui biologic ultima oară în ziua în care a murit, iar acesta se va ocupa acum de înmormântarea băieţelului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel