Detalii CUTREMURĂTOARE din drama de la Caracal: SCHELETUL Alexandrei Măceșeanu, RECONSTITUIT de INML

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Potrivit unor surse apropiate anchetei, INML a reușit să reconstituiască scheletul Alexandrei Măceșeanu din fragmentele osoase găsite în butoiul indicat de Gheorghe Dincă în curtea lui din Caracal.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, la Institutul Național de Medicină Legală ar fi fost reconstituit scheletul vicitimei din fragmentele osoase găsite în butoiul în care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ars corpul adolescentei Alexandra Măceșanu.

Reconstituirea, afirmă surse judiciare, a putut fi realizată întrucât au fost regăsite resturi scheletale din toate fragmentele anatomice ale corpului incendiat în butoi.

De asemenea, s-a început și reconstituirea scheletului din fragmentele scheletale găsite în lizieră, care au fost descoperite de anchetatori în baza indicațiilor date de Gheorghe Dincă. Procedurile încă nu sunt finalizate.

Amintim că, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în cursul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână şi ulterior i-ar fi incinerat corpul. În ceea ce o privește pe Luiza Melencu, cea de-a doua fată care ar fi fost răpită și ucisă de el, procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a afirmat, pe 27 august, că nu poate fi exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, având în vedere că rezultatele testelor ADN în cazul acesteia nu au fost concludente.  „Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente şi de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă”, a declarat, la acea dată, Bănilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel