Denise Rifai, replica serii: „Și PNL are 'Dăncila' lui“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a constat că există câte un „Dăncilă“ în fiecare partid, asta după ce a analizat intervenția din ședința de Guvern de astăzi a ministrului Ion Ștefan, „emoționat“ de ... PNDL 2.

Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, nu a reușit, în şedinţa de guvern de luni, să pronunțe "PNDL 2". După ce a încercat în zadar de câteva ori, ministrul a reuşit să pronunţe corect, dând vina că se încurcă în denumiri pentru că s-a ocupat mai mult de PNL, decât de PNDL.

„Pentru penelede, penedeleo, penedele doi...penedele do, pene...". Ministrul a încercat şi o explicaţie, amuzat fiind de situaţie: „Ocupându-mă mai mult de PNL...mi se pare mai...da". Ministrul Ion Ştefan vorbea despre controalele făcute în teritoriu asupra modului în care au fost respectate contractele de lucrări efectuate prin programul național de dezvoltare locală PNDL 1 și PNDL 2.

„Ca să fim corecți cu toată lumea, să arătăm că și PNL are Dăncila lui. Cum să zic eu...domnul cu pene de lele, pende penedele pene penede, penele, PeNeDeLe în final, nimeni altul decât Ministrul Dezvoltării Regionale. Asta ca să ne mai destindem frunțile“, s-a amuzat Denise Rifai în editorialul emisiunii sale din această seară de la Realitatea Plus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel