Denise Rifai dă de PĂMÂNT cu poliţistul care cerea ajutorul INTERLOPILOR: "Vedem CLAR!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai a reacţionat dur după ce au fost descoperite convorbirile dintre comisarul Nicolae Alexe şi ujn interlop din Caracal, chiar în timpul operaţiunii de căutare a Alexandrei Măceşanu.

"Romania!

“Căutarea Alexandrei a fost făcută de adjunctul IPJ Olt, comisarul Nicolae Alexe, cu ajutorul clanurilor interlope care l-au intoxicat și i-a trimis pe polițiști pe trei piste false, scrie Libertatea care publică capturi ale discuțiilor dintre adjunctul IPJ Olt și unul din liderii clanurilor interlope.

Citeşte şi: Comisarul Alexe discuta cu un INTERLOP în timpul OPERAŢIUNII din Caracal. Cum i-a trimis aceştia în altă localitate

”De regulă informatorii dau ponturi poliției, iar ofițerii decid. În cazul Alexandrei, a fost exact invers: poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori și care și-au împărțit Oltenia! Iar Remus Rădoi ”Codiță” a trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă în seara în care fiecare minut conta!”, scriu jurnaliștii de la Libertatea.”

Citeşte şi: Raport MAI. Poliţist PRINS cu MINCIUNA în timpul operaţiunilor în cazul Caracal

Vedem clar pe dialogul text al lui Alexe cu Radoi, ca Alexe i-a urat “sarbatori fericite” interlopului! Deci cam asta e Romania azi. Seful Politiei spune de “la multi ani” Interlopului, iar Interlopul il .... Ignora !!!!!", a scris Denise Rifai, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel