Dansatoare din buric, angajată la o companie strategică de stat. Care au fost cerințele de la concurs

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Raluca Paraschiv, fostă Anton este o fostă dansatoare din buric și are atestat de machioză profesionistă. La începutul acestei luni a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național. 

Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul, potrivit publicației România Liberă.

Anunțul de angajare a fost hilar. Participanții au fost îndrumați să sune la un număr de telefon pentru a afla bibliografia.

Singura cerință a fost cunoașterea pachetului MS Office 2010. Femeia urmează, pe baza acestor îndeletniciri să-l consilieze pe directorul general de la SMART SA. 

Câștigătoarea este absolventă de Spiru Haret. Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne. 

Vezi și: De la dansatoare în videoclipurile maneliștilor, direct specialist la DSP București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel