De la dansatoare în videoclipurile maneliștilor, direct specialist la DSP București

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

De la dansatoare în videoclipurile maneliștilor, direct specialist la Direcția de Sănătate Publică (DSP) București. Emy dansatoarea, pe numele ei real, Maria Emylia Florescu, va ocupa funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul DSP București. Mai mult, instituția a permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, astfel că doar cine ştia de existența acestor posturi vacante putea să se aplice atât de repede.

În urma unui anunț de angajare al DSP, fără concurs, dar pe o perioadă determinată, dansatoarea Emy a aplicat pentru postul de inspector de specialitate debutant.

În urma selecției dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru singurul post de inspector.

Dansatoarea de manele a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, chiar mai mult decât un medic stomatolog și unul de medicină generală, scrie B1.ro.

În anunţul de angajare, DSP Bucureşti cerea candidaților o diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic.

Studiile Mariei Emylia Florescu sunt în managementul turistic, la o universitate privată. Experiența profesională este de actor, iar aptitudinile sale sunt, pe lânga dansul din buric, actoria și vocea.

 

Emylia Florescu nu este la prima încercare de a ocupa o funcţie la stat

 

În urma comentariilor aparute spaţiul public, care criticau DSP-ul pentru angajarea unei dansatoare de manele, instituţia a facut mai multe precizări.

„Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență”, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti”, a precizat DSP, potrivit B1 TV.

Totodată, deşi ar fi fost obligatoriu ca în anunţul de angajare să fie specificate si atributiile acestuia, aceste informaţii nu sunt date publicului.

Emylia Florescu nu este la prima încercare de a ocupa o funcţie la stat. În 2016, aceasta a aplicat pentru un post de asistent la Oficiul Național al Registrului Comerțului- Direcția economică, unde, în urma probei scrise din concurs, a obținut nota 2,50

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel