Dăncilă se CONTRAZICE: "DEZINFORMARE! Nu am afirmat aşa ceva!

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă spune că nu şi-a declarat susţinerea pentru Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european, dar va lua o decizia după o şedinţă CEx a PSD. "În niciun caz nu mi-am exprimat susţinerea sau nesusţinerea pentru doamna Kovesi", a spus Viorica Dăncilă, la insistenţele jurnaliştilor!

"Iar o dezinformare! Repet ceea ce am spus. Nu am afirmat aşa ceva! Spun ceea ce am afirmat la Galaţi. M-au întrebat dacă o susţinem pe doamna Kovesi şi am spus că nu pot să dau un răspuns  pentru că deciziile se iau în forurile statutare şi că este important să văd opinia colegilor mei şi vom face o analiză pentru a avea o direcţie în care să merem. Nu am spus că o susţin, nu am spus că nu o susţin.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă nu EXCLUDE susţinerea lui Kovesi la şefia Parchetului European

Am mai spus faptul că nu e corect ca eu, singură, să iau o decizie întrun sens sau altul. De aceea, atunci când va fi nevoie, vom face un CExN şi vom vedea direcţia pe care vom merge.

Am văzut că a apărut această ştire. În niciun caz nu mi-am exprimat susţinerea sau nesusţinerea pentru doamna Kovesi", a declarat VIorica Dăncilă, la Tulcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel