Dăncilă, PRIMA reacție după scandalul fiului adoptat. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Într-un cotidian online din Elveția a apărut știrea că Victor, fiul premierului Viorica Dăncilă, a fost adoptat. Viorica Dăncilă a vorbit, printre altele, și despre acest subiect.

Invitată la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, Viorica Dăncilă a făcut primele declarații referitoare la acest subiect delicat. 

Cele mai importante declarații ale premierului, în format LIVE TEXT:

"Țara nu poate fi ajutată într-un război contra români. Niciodată în istoria acestei țări un premier nu a fost atât de atacat. Cred că anul 2018 putea fi un mai bun dacă exista consens. Acest război nu trebuie să-l exportăm la Bruxelles."

"Poporul român poate face diferența între bine și rău"

Întrebată de ce nu s-a reușit răsturnarea Guvernului:

"Cred că nu au reușit pentru că nu generează încredere. Ca să obții puterea trebuie să obții votul cetățenilor. Oamenii aceștia vor doar pentru ei. Sunt convinsă că simpatia oamenilor nu va merge niciodată către ei. A contat sprijinul liderilor Coaliției PSD-ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. De 7 ori mi s-a cerut demisia, toate cereri nefundamentate. Nu pot să dezamăgesc oamenii, colegele și colegele. Trebuie să arăt tuturor femeilor din Români că un premier femeie e puternic".

Despre conflictul cu președintele:

"Acest război va continua. Este clar că președintele este în campanie electorală. Nu cred că vom reuși să ajungem la un consens".

Despre vizita în Israel:

"Nu a fost întâlnire scretă. Am postat pe Twitter. Nu am anunțat înainte, dar nu a fost secretă. Au fost discuții referitoare la România. Am discutat despre întâlnirea celor două Guverne. Am vorbit despre relația din regiune".

Despre scandalul fiului adoptat:

"M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie. Trebuie să oprim aceste abordări. Cred că nimeni nu merită acest lucru. Este prima și ultima dată cănd abordez acest subiect. O SĂ NOTIFIC prin avocați orice publicație care tratează această temă în mod josnic. Pentru familia mea este un lucru neplăcut, acuzațiile fiind tendențioase și nefondate. 

De cănd sunt premier, mi s-au întâmplat multe lucruri. Nu este corect să intrii cu bocancii murdari în viața și în sufletul meu. Am hotărât împreună cu fiul meu să vorbesc despre acest subiect.

Pe 4 ianuarie 1990 eram inginer stagiar și predam la liceul din localitate. Am vorbit cu o prietenă și mi-a spus că e puțin necăjită. O femeie abandonase un copil care plănge întruna. Am mers la spital unde era bebelușul abandonat. Mama îl lăsase în spital. Nu vreau s-o acuz pe această femeie, pentru că am cunoscut situația în care era. Mama naturală avea probleme foarte mari. 

Mi-am dat seama că acela era destinul meu, să ajut acel copil. Soțul meu nu a fost foarte încântat. Aveam 26 de ani, eram tineri, la început de drum. Mama și socrii mei erau și ei foarte reținuți. Nu știam dacă e sănătos.

Soțul meu s-a atașat imediat de el și apoi toată familia"

"Dacă vor continua atacurile la adresa mea pe acest subiect vom merge în instanță. Îi voi da în judecată!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel