Dăncilă: OUG-ul lui Tudorel "nu slăbește lupta ANTICORUPȚIE"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, că a discutat cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, iar OUG pentru contestația în anulare va fi dată de Guvern.

"Am discutat cu Ministrul Justiției, am discutat despre acest OUG care dă posibilitatea unui proces echitabil. Cred că dincolo de faptul că vorbim despre statul de drept, despre justiție, eu cred că trebuie să vorbim despre drepturile omului și cred că toți oamenii trebuie să aibă parte de un proces corect.

Am văzut declarațiile de la Bruxelles. Ei vorbeau despre amnistie, despre altceva și asta demonstrează încă o dată faptul că este vorba despre multă dezinformare. Eu am să spun lucrurile acestea la Bruxelles și cred că liderii europeni ar trebui să privească cu mult realism situația și drepturile omului. Unde sunt drepturile celor judecați pe complete ilegale? Unde sunt drepturile omului pentru cei care au au fost condamnați ilegal?

Faptul că vrem să dăm acest OUG nu slăbește lupta anticorupție. Este o șansă pentru cei în cauză să-și dovedească nevinovăția, în fața unui complet corect. Toată această dezinformare vrea să ascundă realitatea pe care o vedem cu toții", a declarat Viorica Dăncilă, la postul de televiziune Antena 3.

Vezi și: Dăncilă, PRIMA reacție după scandalul fiului adoptat

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel