Dăncilă, HUIDUITĂ într-o comună din Timiş. Organizatorii au dat muzica mai tare - VIDEO

Andreea Cosma |
Data publicării:
Viorica Dăncilă - la Giarmata, judeţul Timiş
Viorica Dăncilă - la Giarmata, judeţul Timiş

Premierul Viorica Dăncilă a mers în comuna Giramata, judeţul Timiş, unde a fost aşteptată de protestatari şi susţinători deopotrivă. Contestatarii PSD au strigat lozinci împotriva partidului., însă organizatorii au dat muzica mai tare în momentul în care premierul şi-a făcut apariţia, flancată de primarul comunei, dar şi de Maria Grapini şi alţi susţinători.

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns în Giarmata, în jurul orei 16:20. Protestatarii PSD erau delimitaţi de garduri montate de jandarmi, ca să nu se intersecteze cu drumul şefei Guvernului.

Deşi aceştia nu au contenit să strige lozinci anti-PSD, în momentul în care Viorica Dăncilă şi-a făcut apariţia, muzica a fost dată la volum maxim, ca să nu se audă cum strigă oamenii: "Analfabeta!", "PSD, afară din Banat!", "PSD, ciuma roşie!".

În răsunetul muzicii, Viorica Dăncilă s-a îmbrăţişat cu oficialii locali care au întâmpinat-o, dar şi cu europarlamentarul Maria Grapinii, aflată şi ea în faţa primăriei din Giarmata. Susţinătorii i-au sărutat mâna.

Citeşte şi: A crezut că scapă. Zeci de protestatari s-au dus după Dăncilă la Giarmata. VIDEO

Aceştia au venit cu vuvuzele şi pancarte. Pe lânga jandarmii care păzeau grupul de protestatari, un grup de bărbaţi din grupul care a întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă a mers să le spună protestatarilor să se liniştească. Asta i-a enervat şi mai mult pe protestatari, care au continuat să strige lozinci, chiar şi împtoriva jandarmeriei: "Jandarmeria, apără hoţia!".

După doar 10 minute de la sosire, Viorica Dăncilă a părăsit sediul primăriei Giarmata, pozându-se afară cu cei veniţi să o vadă. A făcut apoi o plimbare cu primarul comunei, vorbind despre proiecte şi investiţii.

Viorica Dăncilă avea în program o deplasare în municipiul Timișoara, numai că primirea de la Cluj-Napoca a făcut-o să-și reconsidere vizitele în orașe mari și care sunt fiefuri anti PSD. Astfel, în această dimineață, Dăncilă a preferat să-și schimbe programul și să meargă la Giarmata, o localitate aflată la 20 de kilometri de Timișoara.

Vezi video cu momentul sosirii premierului VIorica Dăncilă, în Giarmata:

 

Sursa: Tele Europa Nova / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel