Dan Bittman, la acțiunea anti vacciniștilor: „Abia aștept amenzile, am bani de dat!” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Dan Bittman, la acțiunea anti vacciniștilor: „Abia aștept amenzile, am bani de dat!”. FOTO: captură video Facebook @Vitalie Cojocari
Dan Bittman, la acțiunea anti vacciniștilor: „Abia aștept amenzile, am bani de dat!”. FOTO: captură video Facebook @Vitalie Cojocari

Solistul formației Holograf, Dan Bittman, a fost unul dintre miile de oameni care au participat, sâmbătă, la protestele organizate în București față de restricțiile impuse de Guvern, ca urmare a numărului mare de îmbolnăviri cu Covid-19.

Artistul a urmărit cu atenție discursul senatoarei independente Diana Șoșoacă și chiar a filmat, uneori, cu telefonul mobil, atmosfera și huiduielile provocate de afirmațiile cunoscutei anti vacciniste.

La fel ca mulți alți participanți la această acțiune, nici Dan Bittman nu a purtat mască, astfel că atunci când Șoșoacă a anunțat la microfon că vor fi amendați pentru acest lucru, muzicianul nu a părut să fie impresionat. Ba dimpotrivă, a râs.

„Arafat a ieșit pe posturile TV și anunță că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poștă”, a transmis Diana Șoșoacă.

„Abia aștept! Am bani de dat!”, a răspuns Dan Bittman, potrivit Știrile PRO TV.

La această acțiune, mulți protestatari s-au salutat cu cuvintele „Jos Arafat” și aproape nimeni nu a purtat mască sanitară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel