Dan Bittman a anunțat că se vaccinează anti-COVID. „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu“, afirma artistul acum 6 luni

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dan Bittman a anunțat că se vaccinează împotriva Covid-19. Artistul, adept al teoriilor conspiraționiste, afirma, în urmă cu jumătate de an, că cifrele infectărilor și decesor de covid sunt umflate și  chiar „Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta“.

Dan Bittman se va vaccina împotriva coronavirusului, anunțând asta, în direct, la B1 TV, sâmbătă seară.

Decizia de a se imuniza a solistului trupei Holograf vine după ce luni întregi s-a arătat adeptul teoriilor conspiraționiste, contestând vehement restricțiile. El  s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile:  Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI.

Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult", spusese Dan Bittman, la Gândul, la finalul anului trecut.

„Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă...

Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea”, mai afirma artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel