Cutremur în PNL după demisia lui Cîțu: Dan Vîlceanu vrea să plece de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Dan Vîlceanu dezminte zvonurile potrivit cărora va fi numit premier PNL
Dan Vîlceanu dezminte zvonurile potrivit cărora va fi numit premier PNL

Dan Vîlceanu spune că vrea să plece și de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, după ce vineri afirma că își dă demisia din funcţia de secretar general al PNL.  

Dan Vîlceanu a declarat, sâmbătă, că în plus față de declarațiile de vineri vrea să spună că zilele viitoare, când va avea o discuție cu premierul Nicolae Ciucă, ar vrea să își înainteze demisia și din funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene.

Vîlceanu a spus că a pornit la drum într-o echipă care se baza și pe încredere, iar în momentul acesta „nu mai putem vorbi de acest gen de încredere”.

El a adăugat că nu a fost sunat până acum de premier, care, de altfel, nici nu avea de ce să îl caute, în condițiile în care discuțiile erau politice.

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, anunța, vineri, că este dezamăgit de modul în care „circulă mesaje” în partid și pentru că nu vrea să participe la „acest bâlci” își va da, sâmbătă, demisia din funcție.

„Oricum, vreau să vă spun următorul lucru și mi se pare foarte important pentru situația mea, situația în care mă aflu acum. Având în vedere că colegi din BEX au primit un mesaj să vină într-o ședință, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul General că e mâine (sâmbătă - n.r.) ședință de BEX, reau să vă spun că cel puțin în ceea ce mă privește pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci și la ședința de mâine eu îmi voi anunța demisia din funcția de secretar general, urmând ca colegii care vor să facă lucrurile așa, să le facă așa cum doresc dar nu sub supravegherea mea”, spunea Vîlceanu.

Florin Cîţu a anunțat, sâmbătă, că a demisionat de la conducerea PNL, după ce liderii a 39 de organizații județele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Național în ședință extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea și organizarea Congresului Extraordinar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel