Cum te tratează o zodie care nu te suportă. Mihai Voropchievici dezvăluie comportamentul fiecărei zodii

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum te tratează o zodie care nu te suportă. Mihai Voropchievici dezvăluie comportamentul fiecărei zodii
Cum te tratează o zodie care nu te suportă. Mihai Voropchievici dezvăluie comportamentul fiecărei zodii

Cum te tratează o zodie care nu te suportă? Mihai Voropchievici prezintă comportamentele după care îţi dai seama că ai căzut din graţiile cuiva, în funcţie de zodia sa. Iată clasamentul după zodiile de foc, pământ, apă şi aer:

Citeşte şi: Horoscop rune 2 - 8 august. Mihai Voropchievici: "Leul este pe o pojghiţă de gheaţă subţire. Fecioară: Ţi-ai făcut bagajele?"

 

Berbec

Chiar dacă e aprig, evită persoanele care vin să se afişeze într-un mod neplăcut. Minimalizează contactul cu ei, le întoarce spatele şi nu provoacă conflicte. Se departajează. Dă dovadă de diplomaţie.

 

Citeşte şi: Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste

 

Leu

Leul tratează altfel pe cei care îl urăsc. Mai ales dacă ştie că l-au vorbit. Ei nu au curaj să spună unui Leu în faţă că îl şterge din viaţă. I-o ia tăios: te rog frumos, nu mă mai deranja. Dacă te iubeşte un leu, e pe viaţă.

 

Săgetător

Maliţios. Îl ia şi îşi bate joc de el cu umor, îl incită. Săgetătorul dă săgeata la fix. În sarcasm, nu îl întrece nimeni. Omul ăla nici nu are nevoie să îi spună. Săgetătorul face mişto de toţi cei pe care nu îi iubeşte. Când simţi că un Săgetător te ia la mişto, nu mai te deranja cu el.

 

Taur

Se străduiesc să îşi ignore duşmanii. Cei pe care i-a ajutat cu bani pe care nu i-a dat înapoi la timp, ajung pe lista neagră. E şi greu să îi enervezi. Când te vede că persişti în a-l enerva, îşi vede de treabă.

 

Fecioară

Limitează sever toate încercările de critici. Dacă o critici sau o pui într-o lumină nefavorabilă, pentru Fecioară aceste lucruri sunt jignitoare. Preferă ca persoana care a ajuns la asa ceva, să nu îi mai fie prieteni. Nu sunt capabile de răzbunare dar îi şterge din viaţa lor.

 

Capricorn

Ăştia îşi exprimă imediat sentimentele către persoana care i-a deranjat. l-ai provocat, te ia în coarne imediat. Dacă încearcă să îşi ceară scuze persoana care i-a greşit, de felul lor Capricornii nu iartă şi nu uită, e mai rău ca Scorpionul. Înfruntă şi te-a terminat. Nu ştie de glumă. Nu încercaţi să vă scuzaţi.

 

Rac

Experimentează puternic toate şocurile emoţionale. Nu reacţionează, dar le strânge în interior. Preferă să nu mai comunice complet cu acea persoană neplăcută. Nu se răzbună, le ţine în suflet.Ei le oferă o şansă în plus, condiţionat. A doua oară nu te mai iartă, dar nu spune. Nu mai ai acces.

 

Scorpion

Poate găsi foarte uşor o mulţime de defecte vizavi de o persoană care a încercat să îl atace. Dacă încerci să enervezi un Scorpion, poate ruina complet viaţa acelei persoane. E genul mafiot. Atacă tot. Şi persoana în cauză, şi membrii familiei, atacă tot. Nici nu discută. Te şi înţeapă la rândul lui. Eu zic că e bine să îl faci prieten că e mai valoros decât duşman. Dar un prieten Scorpion e mai valoros pentru că nu te va lăsa niciodată în viaţă să greşeşti. Îţi va da exemplu o persoană, dar tu te regăseşti în acel exemplu.

 

Peşti

Trăiesc în lumea lor, în acvariul lor. Va continua să comunice cu persoana care îi enervează dar nu pentru a-i pedepsi, ci să îi facă să realizeze că a greşit. Ştii cât sunt de alunecoşi? Te duc acolo unde le convine lor. O strategie de manipulare fantastică.

 

Balanţa

Adevăraţi cunoscător ai armoniei. Conflictele nu sunt apreciate de principiu, vor căuta o situaţie e compromis pentru a evita o ceartă. Lasă întotdeauna de la el. Cel care ar discernământ să înţeleagă că a greşit, îşi cere scuze. Poate să fie o balanţă cu ascendent în Scorpion. Atunci te cântăreşte, te înţeapă.

 

Vărsător

Pur şi simplu, nu stau de vorbă cum fac şi Leii. Te şterge din viaţa lui. Nu petrece mult timp să clarifice situaţia. E cea mai complicată zodie. De asta şi viaţa lor e complicată, nu comunică. Comunicarea la ei e în felul te-a tăiat şi a plecat. Preţuieşte viaţa mai mult decât părerea celorlalţi. Sunt şi de o inteligenţă feroce. Sunt foarte ciudaţi. Şi dintr-o căsnicie pleacă la fel. Au dispărut.

 

Gemeni

Pentru ei lucrurile sunt mai simple lucrurile. Când cineva îi deranjează, îi tratează cu ignor, râzând. Nu stau să se complice să analizeze comportamentul celorlalţi. Cine vrea să îl bage în seamă trebuie să îi câştige respectul. Demonstrează că ai făcut ceva să meriţi respect.

Analizaţi prietenii din grupul vostru şi vedeţi cum se comportă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel