Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste
Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate zodiile: Se dă tonul pentru toată luna! Previziuni despre carieră, bani, dragoste

Luna august vine în forţă cu o nouă atitudine şi cu încurajări pentru exprimare, călătorii, reuniuni. Având în vedere tranzitul Soarelui şi planetei Mercur în Leu, ne pregătim de o lună august cum nu a mai fost! Află ce îţi rezervă astrele în săptămâna 2 - 8 august 2021!

Citeşte şi: Horoscop Tarot săptămâna 2 - 8 august pentru toate zodiile. Fecioară: 'Ai avut dreptate!'  Berbec: 'Te caută cupidon!'

Pe 31 iulie, Mercur și Soarele vor fi împreună în Leu. Tranzitul se face în prima săptămână a lunii august, începând cu o notă bună. Mercur aduce energie mentală în sezonul Leului, introducându-ne într-o călătorie de auto-exprimare. Luna aceasta pune accentul pe individualitatea noastră și ne putem aștepta să simțim că ne schimbăm aspectul ca şi colectiv. Tranzitul încurajează o atitudine îndrăzneață și incitantă, care este cu siguranță necesară după numeroasele încercări și necazuri din 2021.

Începutul lunii august 2021 este un moment special pentru a vă activa relațiile cu persoane apropiate: prieteni, familie, vecini, frați. Este cea mai bună perioadă pentru a putea face excursii mici sau întâlniri mici pentru a sărbători ceva special.

Ar trebui să terminați multe probleme în așteptare pe care le-ați lăsat neterminate de ceva timp, în principal legate de economie, sănătate și muncă. Ar trebui să obțineți mai multă stabilitate.

Vor exista câteva momente în luna august când va trebui să rezolvați câteva mici probleme, folosind inspirația și intuiția. Și, desigur, trebuie să rămâi calm în orice moment.

Luna Nouă din 8 va fi pătrată cu Uranus, care începe să ajungă la etapele medii ale unui tranzit de 7 ani în Taur. Luna Nouă în Leu pe 8 și Mercur în Leu până în 11, unde apoi se mută în Fecioară.

 

Horoscop săptămânal 2 - 8 august pentru toate cele 12 zodii 

 

Horoscop săptămânal Berbec

Iubire și relație: Horoscopul săptămânal Berbec 2 - 8 august sugerează că prima săptămână din august este propice pentru relațiile de dragoste. Influențele astrale sunt favorabile pentru începerea unor noi inițiative sau pentru a face noi începuturi. Aveți sprijinul din toată inima contactelor sociale și a membrilor familiei.

Dragostea va fi sinceră și inovatoare în primele două săptămâni ale lunii august. După aceea, dragostea nu va fi serioasă și este probabil ca Berbecul să aibă obiective specifice precum căsătoria, sarcina.

Muncă și afaceri: Nu este foarte încurajator pentru profesioniști. Chiar dacă depui toate eforturile, nu reușești să faci multe progrese în carieră. Influențele planetare vă vor împiedica să realizați ceva semnificativ în timpul lunii, inclusiv în această săptămână 2 - 8 august, 2021.

Conjuncția Soare și Mercur care a avut loc în ultima zi a lunii iulie va continua să ofere colectivului o atitudine curioasă și deschisă. Acest tranzit are loc în data de 5 august, pe măsură ce Mercur crește prin semnul Leului în primele săptămâni ale lunii.

Marte intră în Fecioară chiar la începutul lunii în 6 august. Acest tranzit vă va ajuta să găsiți echilibrul perfect între muncă și joc. Oamenii din jurul tău se vor întreba cum poți ține pasul cu viața ta socială în timp ce ești maestru la locul de muncă.

Sănătate: semnul zodiacal Berbec prevede perspective minunate de sănătate în prima săptămână a lunii august.

 

Horoscop săptămânal Taur

Sănătate: Predicțiile astrologice pentru sănătatea Taurului sunt foarte pozitive în această săptămână  2 - 8 august, 2021. Eliberezi energie și vitalitate. Practicați turismul activ în această vară. Datorită sănătății fabuloase de care vă bucurați, aveți tendința de a fi optimist și vesel săptămâna aceasta.

Iubire și relație: Predicțiile pentru relațiile de dragoste ale oamenilor Taur sunt favorabile în prima săptămână a lunii august. După aceea, vor exista câteva sughițuri în relații și vor necesita flexibilitate din partea ta. Astfel, relațiile vor continua.

Taurii singuri vor avea o serie de oportunități pentru a obține parteneri de dragoste luna aceasta. Relațiile tind să fie mai senzuale și veți profita la maximum, deoarece există șanse pentru o sarcină.

Carieră: vă puteți îmbunătăți expertiza profesională cu îndrumarea persoanelor în vârstă. Timpul liber poate fi folosit pentru servicii sociale și activități caritabile.

Horoscop Finanțe și afaceri: condiții dificile pentru activități de afaceri. Oamenii de afaceri, comercianții și exportatorii nu vor obține suficiente profituri. Oamenii care se ocupă cu afaceri de arte plastice vor trebui să scoată bani din economiile lor pentru a acoperi cheltuielile. Perspectivele astrale nu sunt deloc favorabile luna aceasta pentru oamenii de afaceri

Taurul ar trebui să uite de noile afaceri deocamdată. Investițiile nu vor fi profitabile și este posibil să nu existe bani pentru investiții.

 

Horoscop săptămânal Gemeni

Dragoste și relație: săptămâna aceasta 2 - 8 august va fi fericită, plină de romantism și dorință pentru Gemeni. Este timpul să vă bucuraţi împreună petrecând și socializând. Aveți cooperarea soțului / soţiei dumneavoastră în toate aceste activități.

Persoanele singure vor avea sprijinul planetelor pentru efortul lor de a intra în relații de dragoste. Veți avea entuziasmul și vor exista o serie de oportunități pentru cei căsătoriți de a planifica un copil.

Sănătate: Predicțiile astrologice pentru previziunile semnului zodiacal Gemeni nu sunt încurajatoare pentru perspectivele de sănătate în prima săptămână a lunii august. Configurațiile stelare nu sunt utile și vor reapărea afecțiuni cronice. Datorită eforturilor exagerate, stresul vă va strica sănătatea în continuare. Relaxarea va tinde să reducă problemele induse de stres în timpul săptămânii.

Carieră: prognoza pentru profesioniști este destul de deprimantă pentru prima săptămână din august. Aspectele astrale vor face mediul de birou destul de volatil și relația cu seniori și colegi va fi problematică. Munca grea nu duce la recompensele dorite.

Horoscop Finanțe și afaceri: Prima săptămână din august 2021 prezice o lună excelentă pentru toate tipurile de afaceri. Comercianții, exportatorii și comercianții de arte plastice se vor descurca extrem de bine și vor obține profituri bune din activitățile lor de afaceri. Aspectele planetare sunt extrem de favorabile activităților de afaceri. Este timpul să începeţi noi proiecte de afaceri. Dacă investiți în valori mobiliare bune, veți câștiga o sumă bună de bani. Speculatorii se vor distra minunat.

 

Horoscop săptămânal Rac

Bani: Racul ar trebui să fie atent în cheltuirea banilor săptămâna aceasta. Vor exista multe provocări care așteaptă să se întâmple.

Carieră și afaceri: prognoza Racului pentru profesioniști prezintă o imagine tulburătoare pe frontul carierei. Aspectele planetare nu sunt benefice, iar munca ta nu va fi apreciată de conducere.

Dragoste: va exista destul de multă pasiune în uniune și oportunități bune pentru relații noi.

Relațiile de dragoste vor fi destul de pasionale și pot fi făcute plăcute petrecând mai mult timp împreună cu partenerul tău. Săptămâna promite multă pace pentru Rac. Este timpul să formăm noi alianțe de dragoste și să planificăm o sarcină.

Persoanele singure vor fi ajutate de aspectele bune ale lui Jupiter în căutarea de noi relații. Magnetismul tău va atrage iubirea și trebuie doar să privești în jur.

Sănătate: Nu este posibil să existe boli grave, iar afecțiunile minore pot fi îngrijite prin medicamente adecvate.

Relațiile de familie prevestesc perspective minunate. Finanțele familiei vor fi excelente, iar relația dintre membrii familiei va fi foarte cordială. Membrii seniori vă vor sprijini activitățile și vor primi respectul cuvenit de la ceilalți membri.

 

Horoscop săptămânal Leu

Relații de dragoste: nativii Leu vor fi deranjați de afacerile familiale și trebuie să fii flexibil și să te adaptezi la aceste schimbări. Nu ar trebui să permiteți ca relațiile să fie deranjate de comportamentul tău nesăbuit.

Persoanele singure vor avea oportunități foarte bune de a intra în relații dacă ego-urile lor sunt restricționate. Folosește-ți întâlnirile pentru a aduce romantism în viața ta.

Sănătate: perspective minunate pentru sănătate în luna august. Aspectele stelare sunt pozitive și acest lucru nu va permite apariția unor afecțiuni grave. Problemele minore de sănătate pot fi rezolvate prin asistență medicală promptă.

Horoscop financiar: prima săptămână din august nu este propice pentru activitățile de afaceri. Influențele planetare nu încurajează niciun optimism. Instituțiile financiare nu vor fi de ajutor în a ajuta oamenii de afaceri. Acest lucru îl face dificil pentru începerea de noi proiecte. Nu vă puteți aștepta la randamente bune din investițiile în instrumente financiare.

Horoscopul Leului din această săptămână vă cere să vă limitați dorințele. Așteptați să se întâmple lucruri bune pe cont propriu. Ar trebui să fii sincer cu cei dragi și să-ți împărtășești sentimentele. Vor exista oportunități de a face noi prietenii și de a iubi. Natura ta de bază te va ajuta în aceste chestiuni.

 

Horoscop săptămânal Fecioară

Sănătate: semnul zodiacal Fecioară prognozează o situație tulburătoare pe planul sănătății. Afecțiunile grave tind să reapară, iar nivelul de stres va crește din cauza suprasolicitării. Trebuie să vă schimbați obiceiurile de lucru și să vă cronometrați activitățile pentru a rămâne pașnici.

Cariera Fecioarei: Perspectivele sunt destul de sumbre în prima săptămână a lunii august. Influențele stelare nu sunt utile și veți depune mai mult efort fără recompensele probabile. Relația cu colegii și seniori nu este propice pentru atingerea obiectivelor dvs. profesionale.

Horoscop financiar: săptămâna 2-8 august nu este de bun augur progresul financiar. Oamenii de afaceri nu vor avea progres în activitățile lor. Influențele planetare nu sunt foarte încurajatoare și acest lucru nu îi va ajuta pe oamenii de afaceri să înceapă noi proiecte. Speculațiile vor ajunge la pierderi și nu vor fi disponibili bani în plus pentru scopuri de investiții.

Relații de dragoste: veți fi extrem de dinamici și plini de energie. Compatibilitatea Fecioarei va vedea transformări majore în relațiile lor de dragoste.

Pentru Fecioarele singure, a doua jumătate a lunii este favorabilă pentru a te angaja într-o relaţie de dragoste bună.

 

Horoscop săptămânal Balanţă

Sănătate: semnul zodiacal Balanță prognozează perspective minunate de sănătate pentru săptămâna 2-8 august. Problemele minore pot fi rezolvate prin asistență medicală promptă. Ar trebui să vă concentrați asupra menținerii nivelului dvs. de fitness recurgând la exerciții fizice regulate și regimuri dietetice bune. Tehnicile de relaxare vor ajuta la reducerea problemelor de sănătate legate de stres.

Iubirea: Vei putea forma noi relații de dragoste cu magnetismul tău și experiențele tale anterioare îți vor veni în ajutor. S-ar putea să depindeți de ceilalți în formarea relațiilor. Relația dintre cuplurile căsătorite va fi complet armonioasă în timpul săptămânii 2-8 august.

Persoanele singure se vor confrunta cu dificultăți în formarea de noi relații. Trebuie să-ți depășești suspiciunile dacă vrei dragoste.

Cariera Balanței: săptămâna aceasta indică o lună extrem de benefică pentru avansarea în carieră. Mediul la locul de muncă va fi armonios și veți avea relații bune atât cu juniorii, cât și cu conducerea. Acest lucru vă va ajuta în atingerea obiectivelor profesionale. Veți fi răsplătit corespunzător pentru munca depusă.

Horoscop financiar: prezice o lună extrem de profitabilă pentru finanțe. Oamenii de afaceri și exportatorii vor putea obține profituri mari din activitățile lor de afaceri.

Astrele sunt extrem de favorabile pentru începerea de noi afaceri de către oamenii de afaceri. Speculațiile vor avea ca rezultat venituri bune, iar investițiile vor fi foarte benefice.

 

Horoscop săptămânal Scorpion

Relații de dragoste: Vor exista sughițuri în relațiile de la începutul lunii august. Aspectele planetare sunt de sprijin și puteți rezolva toate problemele prin discuții. Iubirea va fi armonioasă și aveți sprijinul complet al soțului / soției.

Persoanele singure vor avea o mulțime de oportunități de a intra în relații. Puteți să vă fermecați partenerii potențiali și veți intra în relații confirmate.

Sănătate: Perspective minunate pentru sănătate în timpul săptămânii 2-8 august. Micile probleme de sănătate ar trebui să fie îngrijite de ajutorul medical imediat.

Concentrarea dvs. ar trebui să fie deviată către păstrarea sănătății voastre. Acest lucru se poate face printr-o rutină strictă de fitness, împreună cu un program de dietă sănătoasă. Nu ar trebui să creați stres exercitându-vă prea mult și relaxarea în timp util a corpului și a minții vă va ajuta.

Horoscop de carieră: prognoza pentru profesioniști prezice că influențele stelare sunt foarte încurajatoare în săptămâna 2-8 august. Vor păstra mediul biroului liniștit și prietenos. Puteți conta pe sprijinul asociaților dvs., precum și al persoanelor în vârstă.

Horoscop financiar: prezice o lună splendidă pentru oamenii de afaceri și comercianți. Se obține sprijin planetar pentru câștiguri financiare, iar comercianții vor beneficia enorm. Vor exista oportunități bune pentru a începe noi afaceri. Speculațiile și investițiile vor da randamente foarte bune. Veți avea sprijinul cercului social și al agențiilor financiare pentru activitățile dvs. de afaceri.

Horoscopul Scorpion săptămâna aceasta indică faptul că pot exista câteva conflicte în relații. Ar trebui să rezolvi problemele pe cale amiabilă și să ai o relație bună cu membrii familiei. Veți găsi drumul către succes.

 

Horoscop săptămânal Săgetător

Iubire: Relațiile de dragoste ale nativilor Săgetător vor fi pașnice și vor progresa cu viteză normală.

Persoanele singure vor găsi relații de dragoste în a treia săptămână a lunii. Vor exista noi perspective pentru dragoste și veți avea multe oportunități de plăcere.

Sănătate: Pentru semnul zodiacal Săgetător prognozați perspective sumbre în timpul săptămânii. Trebuie evitate toate tipurile de excese. Ar trebui să recurgeți la o rutină bună de exerciții fizice, împreună cu o dietă sănătoasă.

Horoscop financiar: Luna august nu prezice lucruri bune pentru finanțe.

Cariera: Perspectivele profesioniștilor nu prezintă câștiguri pozitive. Pentru perspective mai bune, vă puteți îmbunătăți abilitățile profesionale printr-o pregătire specializată. Acest lucru poate fi util în viitor.

Horoscopul Săgetător din această săptămână indică faptul că trebuie să faceți câteva compromisuri pentru a vă face viața plăcută. Influențele astrale vor fi încurajatoare după prima săptămână a lunii. Personalitatea Săgetător va putea beneficia de acestea dacă nu vă grăbiți. Va fi sprijinit de cercul de prieteni apropiați în demersurile sale.

 

Horoscop săptămânal Capricorn

Sănătate: Perspective excelente de sănătate. Ar trebui să încercați să vă mențineți sănătatea cu programe de fitness și de hrană sănătoasă. Stresul poate fi evitat prin sincronizarea corectă a activităților. Metodele de relaxare vă vor ajuta să reduceți tensiunea inutilă.

Horoscop financiar: săptămâna 2-8 august prezice o imagine sumbră pentru oamenii de afaceri. Speculațiile nu vor fi profitabile. Este posibil ca oamenii din domeniile creative și comercianții să nu reușească să obțină un venit bun și vor trebui să depindă de economiile lor pentru a face față cheltuielilor. Pozițiile stelare nu sunt deloc avantajoase și acest lucru nu va ajuta la noile proiecte ale oamenilor de afaceri. Investițiile nu vor da rezultate bune. Nu puteți depinde de agențiile financiare pentru a vă scoate din această situație dificilă.

Dragoste: unele probleme în relațiile de dragoste. Toate acestea pot fi rezolvate cu un pic de compromis și înțelegere. Comunicarea este cheia pentru a menține relația.

Nu încercați să vă dominați partenerul și să permiteți soțului / soției o anumită libertate în timp ce planificați un copil. Cei singuri se pot aștepta să intre în relații de dragoste în a doua jumătate a lunii. Trebuie să vă controlați sentimentele și nu ar trebui să încercați să vă arătați.

Horoscopul Capricorn săptămânal 2-8 august vă cere să fiți puternici și hotărâți în timp ce vă confruntați cu situații adverse. Nu vă fie teamă să căutați ceea ce doriți. Ești asigurat de o victorie de lungă durată prin aspecte stelare propice. La mijlocul lunii, vor exista unele obstacole, iar sfârșitul lunii va fi destul de provocator.

 

Horoscop săptămânal Vărsător

Relații de dragoste: Vărsătorii sugerează că vor fi extrem de naturali alături de partenerii lor. Vă puteți aștepta la o mulțime de entuziasm. Va exista un element de precauție în timp ce veți intra în relații noi. Persoanele singure se vor confrunta cu tulburări în timp ce intră în relații de dragoste. Există posibilități de a te îndrăgosti brusc.

Sănătate: prognozele sunt favorabile condițiilor de sănătate în prima săptămână a lunii august. Nu există posibilități pentru probleme medicale grave. Tulburările de sănătate mici vor necesita ajutor medical normal.

Horoscop financiar: prezice un scenariu deprimant pentru activitățile de afaceri. Speculațiile și investițiile nu vor da profiturile scontate. Instituțiile financiare nu vă vor oferi finanțele necesare.

Carieră: Prognoza pentru prima săptămână din august este extrem de promițătoare pentru dezvoltarea carierei profesioniștilor.

Horoscopul Vărsător din această săptămână vrea să cauți ajutor de la prietenii tăi în momente de dificultate. Aceştia vă vor ajuta să depășiți provocările. În mod similar, împărtășiți problemele cu soțul / soția dvs. pentru a vă bucura de liniște în viața dvs. amoroasă. Influențele planetare vă vor oferi oportunități bune cu ajutorul cercului vostru social.

 

Horoscop săptămânal Peşti

Relații de dragoste: Relații confirmate și va exista o fericire generală. Trebuie să fii curajos și să încerci să rezolvi toate punctele ignorate din relațiile tale. Alți oameni tind să fie invidioși pe fericirea ta în relații.

Persoanele singure vor avea o lună foarte bună pentru a intra în parteneriate de dragoste și pentru a planifica un copil. A doua săptămână a lunii este încurajatoare. Veți avea un timp încărcat de socializare și participare la petreceri.

Sănătate: Se prognozează o lună fantastică pentru perspectivele de sănătate în august. Configurațiile astrale sunt încurajatoare și nu vor exista boli majore. Problemele minore de sănătate pot fi tratate prin asistență medicală obișnuită. Datorită sănătății excelente, temperamentul tău va fi extrem de optimist și vesel.

Menținerea sănătății ar trebui să fie prioritatea ta. Ar trebui să respectați regimul de exerciții fizice și programele de dietă sănătoasă. Stresul trebuie verificat prin proceduri bune de relaxare.

Carieră: perspective deranjante de creștere a carierei în prima săptămână a lunii august. Planetele nu sunt în poziții favorabile și acest lucru va crea probleme la locul de muncă. Veți lucra foarte mult fără recompense adecvate. Nu reușiți să solicitați sprijinul contactelor dvs. sociale. În astfel de circumstanțe, vă puteți îndrepta atenția spre activități spirituale pentru a avea liniște sufletească.

Horoscop financiar: săptămâna 2-8 august prezice perspective mizerabile pentru oamenii de afaceri. Oamenii creativi nu vor reuși să iasă cu produse comercializabile. Speculațiile vor fi destul de riscante și pot duce la pierderi uriașe. Este posibil să nu obțineți sprijinul agențiilor financiare pentru noi afaceri. Investițiile nu vor da randamentele așteptate.

Horoscopul Pești din această săptămână oferă multe oportunități pentru dragoste. Nu trebuie să pierdeți aceste ocazii. Sunteți gata să întreprindeți mişcări riscante cu entuziasm și gânduri strălucitoare. Dacă vrei să reușești, trebuie să fii îndrăzneț și agresiv. Acest lucru poate fi împotriva naturii dvs. de bază, dar acesta este calea de urmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel