Cum îți vei petrece Paștele în funcție de semnul tău zodiacal. Săgetător, mergeți într-o călătorie spirituală. Vărsător, familia este cea mai importantă

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum îți vei petrece Paștele în funcție de semnul tău zodiacal. Săgetător, mergeți într-o călătorie spiritulă. Vărsător, familia este cea mai importantă
Cum îți vei petrece Paștele în funcție de semnul tău zodiacal. Săgetător, mergeți într-o călătorie spiritulă. Vărsător, familia este cea mai importantă

Paștele este un eveniment în strânsă legătură cu astrologia, fiind legat de echinocțiu și de revenirea Soarelui. Așadar, pentru a vă ajuta să sărbătoriți, iată 12 moduri de a sărbători Paștele în funcție de semnul vostru zodiacal.

Berbec: Începeți un nou proiect

 

Echinocțiul de primăvară și Paștele marchează o perioadă de noi începuturi și, din moment ce tocmai a trecut sezonul zilei tale de naștere, Berbec, ce mod mai bun de a-ți petrece timpul decât încercând ceva nou? Noile proiecte sau hobby-uri ne pot face adesea să ne simțim stresați, dar roadele muncii tale vor oferi cu siguranță speranță și inspirație pentru o parte din faimoasa pasiune înflăcărată a Berbecului!  

 

Taur: Întoarceți-vă la natură

 

În România, în această perioadă a anului este momentul în care încep să înmugurească crenguțele și florile revin la viață după o iarnă lungă și rece. Deoarece Taurul este un semn de pământ, este cel mai relaxat atunci când stă alături de Mama Natură, așa că asigură-te că îți găsești timp să te bucuri de darurile ei și sărbătorește noul anotimp al primăverii cu câteva plimbări, picnicuri (dacă vremea permite!), fotografii sau chiar poți dansa în ploaie!  

 

Gemeni: Împrăștie puțină veselie

 

Duminica Paștelui este o zi în care multă lume merge în vizită la rude sau la prieteni. Acest lucru se leagă direct de prima carte din arcanele majore ale Tarotului, Nebunul. Nebunul reprezintă începutul unei călătorii și reprezintă inocența copilărească pe care o avem atunci când suntem la începutul a ceva - încă nu am devenit înțelepți sau blazați de experiență! Din moment ce Gemenii sunt guvernați de Mercur, păcăliciul, puneți-vă pe treabă și răspândiți puțin râs de Paște!

 

Rac: Admirați luna

 

În timp ce Paștele este foarte mult despre întoarcerea lui Hristos, luna joacă, de asemenea, un rol imens în tradiție. Duminica Paștelui are loc întotdeauna în duminica de după prima Lună Plină a primăverii. Acesta este motivul pentru care data se poate schimba atât de mult de la an la an! Deoarece planeta ta guvernatoare este Luna, este mai bine să te concentrezi pe energiile lunare, mai degrabă decât pe cele solare, așa că, activează energiile introspective ale Lunii scriind în jurnal, încărcându-ți cristalele sau chiar reflectându-te în strălucirea ei perlată de la o fereastră.  

 

Leu: Admirați Soarele

 

Spre deosebire de Rac, semnul tău guvernator este Soarele și, din moment ce Paștele este despre învierea Domnului, Leii se vor simți cel mai bine sărbătorind Paștele în lumina Soarelui. Dansând, cântând sau creând îți vei pune sinele tău solar într-o dispoziție de sărbătoare, așa că de ce să nu profiți de zilele tale libere suplimentare și să te relaxezi la iarbă verde!  

 

Fecioară: Sărbătoriți feminitatea

 

Cu toată această discuție despre Iisus și Soare, poate fi ușor să uităm de Fecioara Maria. Deoarece Fecioara este semnul fecioarei, pentru tine, Paștele ar trebui să fie un moment în care să-ți amintești de latura feminină a vieții; temele nașterii și ale purității. Îngrijește animalele sau joacă-te cu copiii, înfrumusețează-ți casa sau pe tine însuți, hrănește-ți familia sau spune-i mamei tale sau femeilor importante din viața ta că sunt minunate.  

 

Balanță: Reflectează asupra vieții seara

 

Din moment ce Paștele trebuie să urmeze întotdeauna prima lună plină a primăverii, iar primăvara este întotdeauna în sezonul Berbecului, prima lună plină va fi, de obicei, în semnul tău: Balanță. Așadar, pentru tradiția ta de Paște, lasă Luna să-ți arate ce trebuie lăsat în urmă în viața ta/ Fii gata să intri într-o nouă stare. Fă o listă cu lucrurile care nu-ți mai sunt de folos, citește-o cu voce tare, apoi arde-o (cu grijă!) pentru a activa energiile de foc ale Soarelui, de renaștere.  

 

Scorpion: Transformați vechiul în nou

 

La fel ca Iisus însuși, Scorpionul este maestrul transformării, iar despre asta este vorba de Paște! Aceasta poate fi o transformare de tip spiritual, asemănătoare cu cea a Balanței, sau poate fi la fel de simplă ca o curățenie de primăvară în casa ta, redecorând sau reciclând niște haine sau mobilă veche. Poate că există chiar și o relație care ar avea nevoie de puține condimente? Folosește-ți abilitățile de pasăre Phoenix pentru a transforma ceva de acest Paște, chiar dacă este vorba doar de transformarea unui ou obișnuit într-unul vopsit în culori strălucitoare!  

 

Săgetător: Învățați despre alte culturi

 

Paștele nu este doar specific românesc, există atât de multe alte culturi care sărbătoresc începutul primăverii. Așa că, în adevăratul spirit Săgetător, de ce să nu învățați puțin despre unele dintre ele, sau poate chiar să planificați o călătorie bazată pe descoperirile voastre. Întregul an se află în fața ta, puțină planificare și fantezie cu privire la următoarea ta aventură este o modalitate excelentă de a sărbători un nou anotimp.  

 

Capricorn: Puneți lucrurile în mișcare

 

Încă din sezonul Capricornului, plantele planifică și își cresc rădăcinile sub pământ, la fel ca tine! Așa că acum că Soarele a revenit în toată gloria sa, este timpul ca și tu să faci același lucru. Scoate pixul și carnețelul și scrie ce vrei să realizezi în 2022 și împarte totul în obiective mici, realizabile. Apoi alege unul și începe - anotimpurile sunt de partea ta! 

 

Vărsător: Sărbătorește cu prietenii

 

Iisus și-a avut discipolii, Soarele are Luna, iar Iepurașul de Paște are... zeci de copii înnebuniți după ciocolată? Paștele este un moment de reunire și, cum tu ești un profesionist în a aduce oamenii împreună, te vei simți cel mai fericit înconjurat de oameni, poate la un prânz, un picnic sau chiar o vânătoare de ouă de Paște! Dacă vă simțiți foarte sociabil, ieșiți și oferiți-vă voluntar pentru o discuție de Paște cu cineva care altfel nu ar avea ocazia. 

 

Pești: Cereți îngerilor îndrumare

 

Fie că ești creștin sau nu, Paștele este o perioadă foarte spirituală a anului, pe care multe culturi au sărbătorit-o de-a lungul timpului. Din moment ce intuiția ta este puternică, de ce să nu împrumuți conceptul creștin pentru o sesiune de meditație și să le ceri îndrumare îngerilor pentru a merge mai departe pe calea cea bună. Trebuie să crezi pentru a primi sfaturi de sus!  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel