Cu două ingrediente din bucătărie faceți un detergent puternic pentru cele mai murdare locuri din casă. Cel mai eficient truc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cu două ingrediente din bucătărie faceți un detergent puternic pentru cele mai murdare locuri din casă. Cel mai eficient truc
Cu două ingrediente din bucătărie faceți un detergent puternic pentru cele mai murdare locuri din casă. Cel mai eficient truc

Ori de câte ori vine vorba de curățarea locuinței, oamenii caută de obicei alternative care să nu le solicite să facă investiții foarte mari și care, în același timp, le dau rezultate. De exemplu, acum este timpul să cunoaștem acest puternic detergent cu rozmarin și oțet pentru cele mai murdare locuri din casă.

Unii oameni care cred în spiritualitate și ritualuri ezoterice consideră rozmarinul ca un element care este capabil să alunge vibrațiile rele, în timp ce este considerat și un element puternic care poate alunga insectele care devin dăunători în casa ta.

Potrivit experților și savanților care au studiat această plantă, rozmarinul are unele beneficii care variază de la proprietăți antibacteriene, antiseptice și fungicide. Așa că va deveni aliatul tău în toate acele sarcini de acasă.

Cum să faci detergent de rufe de casă. Trucul pe care îl vei simți în economia ta la final de lună

Veți avea nevoie doar de puțin rozmarin și oțet alb distilat pentru a obține beneficiile acestui detergent, care este considerat unul dintre cele mai eficiente dintre remediile casnice și preparatele bio.

 

Cum să vă curățați casa cu rozmarin și oțet

 

Ingrediente:

Pune sare în cana de cafea. O să fii ca un magician. Cele mai populare trucuri cu sare

- o cană de apă distilată

- trei crenguțe de rozmarin proaspăt

- sare

- extract de vanilie

- coji de lămâie

- oțet alb distilat

- uleiuri esențiale de rozmarin, cuișoare și lămâie

- recipient din sticlă cu capac.

A pus o cârpă înmuiată în oțet pe capacul coșului de gunoi. Trucul care a făcut minuni instant

Pas cu pas:

În recipientul de sticlă vei pune cojile, vei adăuga sarea și vei ține închis o oră. Adăugați oțetul, rozmarinul, extractul de vanilie și uleiurile esențiale. Închideți recipientul și agitați pentru a se încorpora.

Lăsați să macereze două-trei săptămâni, turnați conținutul într-un recipient cu pulverizator. Nu uitați să-l strecurați! Puteți umple cu apă distilată.

Acum că știi cum funcționează acest detergent cu rozmarin și oțet, nu uita să-l aplici pe suprafețele care necesită mai multă curățare și atenție.

De ce să pui pe aragaz, la fiert, două oale pline cu apă și bicarbonat. Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl folosească

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel