CTP:Dragnea va încerca să conducă partidul aidoma mafioților

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

Cristian Tudor Popescu a declarat că Liviu Dragnea va încerca să "conducă partidul aidoma mafioţilor, care şi-au condus clanurile din detenţie ani de zile. "

  ”Comportamentul lui Dragnea când a fost dus la Rahova arată că el îşi imaginează un viitor, că nu s-a terminat nimic, un viitor politic. De ce? Pentru că a avut grijă să nu existe nicio imagine pe care istoria să o înregistreze, Liviu Dragnea deţinut, puşcăriaş.

Vi-i amintiţi pe aceşti inşi duşi la arest, care îşi acopereau capul cu haina trasă din spate, fie îşi puneau sacoul sau pardesiul pe cătuşe, ca să nu existe nicio imagine cu ei în acea postură?Exact asta a făcut Dragnea. I s-a pus la dispoziţie o maşină cu geamuri polarizate, ca să nu se vadă înăuntru, de către ministerului lui Carmen Dan.

De mâine, avocaţii lui, ciurda de avocaţi plătiţi cu sume de te apucă ameţeala, vor acţiona ca să îl scoată de acolo.

Mai are posibilităţi care au fost prevăzute pentru astfel de situaţii. Domnul Dragnea poate scrie o carte cu titlul ”Avem o ţară, cum o băgăm în zid?”, unde are o experienţă remarcabilă. Şi cu această carte mai scrie încă vreo două sau plăteşte o echipă care să i le scrie şi nu îl vedem noi stând acolo 3 ani şi jumătate. Dansul e optimist.(...)”

În clipa de faţă, Partidul Social Democrat nu mai este în niciun fel social democrat. Dragnea va încerca să conducă partidul aidoma mafioţilor, care şi-au condus clanurile din detenţie ani de zile. Va încerca să îşi menţină puterea asupra partidului. Este un partid naţional socialist ceauşist murdar, nu mai are legătură cu social democraţia. Este un partid destructurat, amorf.

A avut grijă domnul Dragnea, când a plecat în puşcărie, să nu lase niciun bilet, un cuvinţel, instrucţiuni, să desemneze un succesor." a spus Cristian Tudor Popescu la PRO TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel