CTP explică de ce Iordache îl ATACĂ pe Toader

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, în această seară, la Digi 24, scandalul zilei dintre ministrului Justiției Tudorel Toader și vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

„Dacă a avut Tudorel Toader tupeul de a face un asemenea şantaj cu ameninţare pe faţă asupra junaliştilor, vă daţi seama de ce capabil în culise să le facă magistraţilor care nu îi convin?

Folosind această secţie specială, măciucă construită acolo şi unde acţionează comisara Florea, scula lui Tudorel Toader, această secţie poate să facă aproape orice.

Orice om politic care are un proces depinde de această secţie pentru că „noi putem inventa imediat un magistrat în dosarul ăla, luăm dosarul din desfăşurarea lui normală şi vedem noi ce facem cu el, dacă îi mai dăm drumul sau nu".

Citește și Scandal în PSD. Iordache i-a TĂIAT microfonul lui Toader: „... AFARĂ"

Aici e problema lui Tudorel Toader cu PSD pentru că acele legi care au fost votate în Parlament despre care face vorbire fostul fotbalist, înţeleg că la Iordache s-a referit, „un fost fotbalist care îmi dă recomandări" - fostul fotbalist este nemulţumit că nu da OUG despre completuri, protocoale, OUG pentru amnistie şi graţiere, aceste instrumente care pot să rezolve în masa problemele politicienilor PSD şi ALDE, fără drept de apel, vine cu legea

Secţia specială acţionează selectiv, nu pe baza legii, ia dosarele, îi face dosar cui vrea şi blochează dosarul cui vrea. Asta e de fapt moneda de schimb în negocierile dintre PSD şi ALDE.

Din partea PSD avem şantajul asupra lui Călin Popescu Tăriceanu, de luni, legat de ridicarea imunităţii în Parlament, PSD refuză explicit să o pună pe ordinea de zi. E un instrument de presiune asupra lui Tăriceanu.

Citește și Membru CSM, CONFRUNTARE cu Toader: „Îl rog public să explice afirmația - CSM va da aviz pozitiv"

Tudorel Toader a construit alt instrument de presiune, „da, acum am luat TelDrum, dar dacă nu vă comportaţi în regulă cu Tăriceanu şi ALDE s-ar putea să găsim alte dosare şi să facem alte lucruri”.

Acesta e motivul pentru care Iordache îl atacă atât de făţiş pe Tudorel Toader în acest moment.

Nu înseamnă că va reuşi moţiunea simplă contra lui Tudorel Toader, nu au niciun interes, nici PSD, nici ALDE să dea satisfacţie Opoziţiei, dar îl pot înlătura ei”, a comentat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel