CTP, despre reacția lui Dragnea: „Bășcălie de șofer pe basculantă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Știrile Pro TV reacția lui Liviu Dragnea la întrebarea adresată de un jurnalist străin despre victoria de la Bruxelles a Laurei Codruța Kovesi.

„Domnul Dragnea a dat linia de răspuns pentru ce s-a întâmplat acum la Bruxelles, pentru că doamna Kovesi a câștigat, a fost acceptată. "I don't speak english", a spus domnul Dragnea, întrebat fiind acum pe holurile parlamentului de un jurnalist străin ce părere are despre ce s-a întâmplat la Bruxelles.

Citește și Dragnea, după votul pentru Kovesi: 'I don't speak English'

Ce a răspuns domnul Dragnea cu această bășcălie de șofer pe basculantă care îi este caracteristică? I dont't speak english... Ce înseamnă asta? Asta s-a întâmplat la Bruxelles, acolo unde vorbesc ăia limbi străine, nu la noi, aici. Deci, nu-mi pasă de ce a hotărât comisia Parlamentului European.

Și, pasul următor este deja indicat de domnul ideolog infractor, fugar, urmărit de Interpol, de la Belgrad, domnul Ghiță, care ne spune că doamna Kovesi este unealta conspirației europene împotriva României. Deci, ăsta e pasul următor: dacă au acceptat-o înseamnă că este o conspirație a țărilor civilizate din Europa împotriva României, de aceea au acceptat-o pe doamna Kovesi.

Citește și Presa din Belgia despre Kovesi: „Va fi femeia de fier a României cea a Europei?"

Iată de ce vă spuneam că au priceput bine parlamentarii europeni că atacurile Bucureștiului sunt împotriva Uniunii Europene”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel