Cseke Atilla, cadou inedit la preluarea mandatului de Ministru al Dezvoltării: „Sper să-l păstrați și să îl oferiți următorului ministru“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul Ministru al Dezvoltării din Guvernul Orban, Ion Ștefan, i-a oferit cadou un borcan cu miere de salcâm nou-numitului ministru de resort, Cseke Attila, la finalul ceremoniei de predare a mandatului.

„Vă înmânez un borcan cu miere. Sper să-l păstrați și Dvs., să îl oferiți următorului ministru ce va veni la Ministerul Lucrărilor Publice, astfel încât mierea de la acest minister să rămână cetățenilor români”, a spus Ion Ștefan.

Cseke Attila (UDMR), a preluat luni conducerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), în urma semnării protocolului de predare-primire a activităţii ministerului de la fostul ministru Ion Ștefan.

Borcanul cu miere trebuie să rămână intact

 

Fostul ministru Ion Ștefan a precizat: „Las în urmă un minister digitalizat, un minister transparentizat. Am demarat programe cu fonduri europene cu o absorbție de peste 1 miliard de euro, s-au demarat lucrări la reabilitarea Cazinoului Constanța și, nu în cele din urmă, s-a finalizat, cu succes, construcția arenelor bucureștene Steaua și Arcul de Triumf.”

Întrebat de ziariști, Ștefan a spus că e vorba de miere de salcâm, iar nou ministru a spus zâmbind că nu împarte mierea cu ziariștii pentru că îndemnul a fost să nu se atingă de ea.

În cadrul evenimentului, ministrul CSEKE Attila a menționat că descentralizarea, recuperarea decalajelor de dezvoltare între regiuni, județe și în interiorul acestora, și, pe lângă continuarea proiectelor PNDL, construcția de noi creșe vor fi prioritățile Ministerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel