Crime Caracal. Telefonul de pe care ar fi sunat Alexandra la 112 era al unui COMPLICE. DETALII de ULTIMĂ ORĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa: Digi24
sursa: Digi24

Surse din cadrul Poliției spun că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani, a apucat să sune la 112 și să anunțe că a fost violată și sechestrată ar putea să fie al unei alte victime sau chiar al unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră.

Sursele citate au declarat că telefonul de pe care a sunat Alexandra de trei ori la numărul de urgență 112 aparținea altei persoane, iar aici sunt două ipoteze de lucru.

Citește și Dialog INCREDIBIL între poliţiști şi tatăl Alexandrei: „Să să te gândeşti bine!"

Cert este că Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine", iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, șeful Poliției Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acționat la Caracal.

De asemenea, întrebat la ce oră a survenit decesul fetei, Buda a răspuns: „Probabil undeva imediat după apel".

Alexandra apucase să ofere însă mai multe detalii și să spună că a fost violată.

Citește și Băsescu, după tragedia din Caracal: „Poliția a GREȘIT fundamental. Premierul, președintele trebuiau să-i cheme și să-i dea afară"

„A spus că e sechestrată, a descris locul în care se afla, inclusiv curtea, cât a văzut, că este într-un garaj. Că a fost legată de picioare și de mâini, că a fost bătută și violată și a încercat să ofere informații, descrieri din interior. Ea credea că e în at cartier al orașului", a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pentru MEDIAFAX.

În cursul nopții, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii știrii, principalul suspect- Gheorghe Dincă- de 57 de ani, este audiat la Craiova.

Citește și Denise Rifai a EXPLODAT după TRAGEDIA de la Caracal: „Pleacă, Dăncilă!!!!!!!!!"

DIICOT Craiova are în lucru și dosarul în care se cercetează și dispariția Luizei Mihaela Melencu. Fata a fost văzută tot în Caracal ultima dată, la jumătatea lunii aprilie, așteptând „la ocazie", informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel