Crimă pasională în Italia. Badantă moldoveancă ucisă de fiul bătrânei asistate, îndrăgostit nebunește de ea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O badantă din Republica Moldova a fost găsită fără suflare în baie. Fiul bătrânei pe care o asista, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat ca suspect pentru crimă. Bărbatul era îndrăgostit de femeie și era extrem de gelos.

Gerardo Cappetta, în vârstă de 51 de ani a fost arestat de carabineri, fiind suspectul principal pentru moartea Snejanei Bunacalea, o badantă din Republica Moldova. Femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost găsită fără viață în urmă cu 9 luni. Snejana era despărțită de fostul soț, cu care avea doi copii. Aceștia se află în țara de origine, femeia fiind singură în Italia.

Femeia a fost găsită fără viață  într-o cadă plină cu apă dintr-una din băile din vila în care lucra. Cu câteva luni înainte de a-și afla sfârșitul, s-a angajat să o îngrijească pe mama presupusului ei criminal.. Faptele s-au petrecut în localitatea  italiană Altavilla Salentina, provincia Salerno, pe 5 martie 2020.

Bărbatul a fost arestat astăzi, după ce anchetatorii au primit indicii serioase de vinovăție în urma unei activități de anchetă atent dirijată și coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria din Salerno.

Pasiune nebună pentru îngrijitoarea mamei sale

 

Inițial, anchetatorii credeau că moartea femei ar fi survenit natural, din vreo afecțiune necunoscută, ipoteză susținută de familia pentru care lucra femeia. Ancheta carabinierilor coroborată cu declarațiile unor „martori” cheie, au evidențiat neconcordanțe în declarațiile bărbatului, astfel că procuratura din Salerno a ordonat arestarea, potrivit stiletv.it.

Se pare că Gerardo Cappetta ar fi fost îndrăgostit de badanta mamei sale, dar ea nu îi acorda atenție. În seara în care ar fi fost ucisă, badantă tocmai se întorsese de la o cină cu un bărbat pe care îl cunoscuse. Cappetta a așteptat-o pe femeie la poartă și s-ar fi certat puternic.

Când Snejana s-a retras pentru a se spăla și a intrat în cada plină cu apă, Cappetta mânat de furie, ar fi intrat peste ea în baie. Acolo discuția aprinsă a escaladat până când bărbatul și-a pierdut mințile și a scufundat-o pe Snejana cu capul sub apă minute bune ,până când femeia nu a mai dat niciun semn de viață. Ulterior, criminalul ar fi realizat ce s-a întâmplat și, după ce a modificat locul crimei pentru a simula un accident, ar fi alertat salvarea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel