George Simion (AUR) salută RETRAGEREA lui Ponta din politică: "Va fi o BONĂ minunată, nu mai trebuie să importăm bone filipineze"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

George Simion, co-președintele AUR, a comentat anunțului lui Victor Ponta privind retragerea din politică.

George Simion, co-președintele formațiunii care a dat peste cap toate sondajele la alegerile parlamentare din 05 și 06 decembrie, a vorbit, luni, despre retragerea lui Victor Ponta din politică și despre dispariția a două partide politice.  

"Am văzut că unul sau două partide o să dispară definitiv din scena politică. Nu știu ce vor face. Să se ducă acasă, pentru ca au distrus România timp de 30 de ani", a spus Simion. 

Întrebat care sunt cele două partide care trebuie să dispară, liderul AUR a răspuns: "Înțeleg că Victor Ponta avut decența să-și recunoască înfrângerea și a anunțat că se va ocupa de copii de acum încolo, va fi o bonă minunată, nu mai trebuie să importăm bone filipineze. Traian Băsescu insistă pentru fata lui, să o bage în Parlament. Nu prea vedem logica aici".

Victor Ponta și-a anunțat retragerea din politică

 

După numărarea a 94% din voturi, Victor Ponta și-a anunțat oficial înfrângerea, Pro România nereușind să facă pragul pentru a intra în Parlament. Ponta, forțat de împrejurări, a anunțat că este timpul pentru familie. 

"Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari ! Numai bine prietenilor - numai bine tuturor celorlalti! NEVER GIVE UP !" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel