Crima din Arad. Reacția mamei Antoniei când iubitul o anunță că fetița a murit

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Crima din Arad. Reacția mamei Antoniei când iubitul o anunță că fetița a murit
Crima din Arad. Reacția mamei Antoniei când iubitul o anunță că fetița a murit

Tânărul de 23 de ani, reținut în cazul fetiței ucise şi incendiate la Arad, a recunoscut crima în fața anchetatorilor, după ce o minţise pe mama copilei că totul fusese un accident. Femeia, proaspăt externată din maternitate, unde a dat naştere celui de-al treilea copil, l-a crezut pe iubitul său, fără să bănuiască detaliile cumplite ale morţii Antoniei. În faţa poliţiştilor, bărbatul a declarat că micuța era agitată și avea chef de joacă, motiv pentru care a dat-o de mai multe ori cu capul de perete.

Apar noi detalii despre moartea fetiţei din Arad, ucisă şi incendiată de iubitul mamei sale. Femeia, aflată în spital după naştere, a fost externată marţi şi s-a întors acasă cu bebeluşul, fără să bănuiască tragedia care îi lovise familia. Aceasta a cerut să-şi vadă fiica, moment în care iubitul său a încercat să-şi ascundă crima şi a minţit-o că cea mică e plecată la vecini, relatează Observator. Doar la insistenţele femeii a recunoscut că Antonia s-a stins din viaţă, în urma unui pretins accident. Bărbatul a anunţat-o pe mama îndurerată că fata a căzut în baie, iar aceasta l-a crezut.

Citește și Tatăl natural al fetiței ucise, plecat în Olanda la muncă, mărturii șocante: „A ars copiii anul trecut în Franța. A stat 12 zile Antonia în spital”

Tânărul, care şi-a recunoscut fapta marţi, susţine că voia să se predea şi să le spună poliţiştilor versiunea accidentului. Însă descinderea mascaţilor, de seara trecută, nu i-a mai lăsat timp să îşi pună planul în aplicare.

Bărbatul a fost reţinut şi le-a mărturisit anchetatorilor că era agasat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, o fetiță de 4 ani și frățiorul ei de 3 anișori. Individul a declarat că micuța era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Așa că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când și-a dat seama că micuța Antonia nu mai respiră, a încercat să o resusciteze. I-a scos hăinuțele și a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru. A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea foarte bine. A incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat cu un alt taxi. Potrivit procurorilor, în urma autopsiei nu a reieşit că fetiţa ar fi fost agresată sexual.

 

Trupul fetiţei de 4 ani a fost găsit sâmbătă, lângă un cimitir din Arad

 

Reamintim că fetița a fost găsită moartă sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

O vecină mărturiseşte că, joi dimineaţă, a fost alertată de ţipetele şi plânsetele din locuinţa alăturată. Aceasta bănuieşte că e vorba despre fratele mai mic, în vărstă de 3 ani, al victimei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel