Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad, reținut. Bărbatul, mărturie șocantă: Oroarea s-a petrecut cât mama micuței năștea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
 Bărbatul care a ucis o fetiţă de patru ani in Arad şi a incendiat cadavrul era drogat
Bărbatul care a ucis o fetiţă de patru ani in Arad şi a incendiat cadavrul era drogat

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad a fost reținut pentru 24 de ore.

Poliția anunță oficial că cel bănuit de fapta de omor a fost reținut, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz.

Surse judiciare declară că este tatăl vitreg al fetiței este un tânăr care trăia cu mama copilei.

Cercetările în cazul fetiței arse, găsită lângă un cimitir din Arad, au fost extinse luni și pentru violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte, potrivit Mediafax.

Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, inițial a fost găsit un picior al copilei, în cartierul Bujac din orașul Arad, lângă cimitir. La la o distanţă de aproximativ 50 metri a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa picioarelor. Zona în care a fost descoperit cadavrul avea urmele unei incendieri.

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad a fost reținut

 

După autopsie, medicul legist a stabilit că victima este o fetiță cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi a fost cauzată posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural. Fetița ar fi murit cu 24 - 48 de ore înainte de găsire.

Anchetatorii au reușit reconstituirea chipului copilei și așa au ajuns la presupusul criminal. Fetița locuia în Arad, iar principalul suspect de crimă este tatăl vitreg care a fost luat de anchetatori și dus la audieri alături de mama micuței.  În momentul în care mascații au intrat, cei doi soți erau acasă și s-au arătat șocați de faptul că Poliția este la ei acasă.  Bătaia primită de fetița incendiată ar fi avut loc acasă la ea, în Arad.

Între timp, în urma audierii bărbatului, anchetatorii au aflat detalii teribile. Tânărul de 23 de ani le-a mărturisit poliţiştilor că fetița de 4 anișori s-ar fi lovit singură după ce ar fi alnecat în timp ce îi făcea baie şi a murit. S-a speriat și atunci a cărat-o pe un câmp într-o valiză. Spune însă că nu el a incendiat-o.

Mărturie șocantă a tatălui vitreg

 

Întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiţei ucise era în maternitate, pentru a da naștere celui de-al treilea copil. În tot acest timp, bărbatul rămăsese acasă, cu ceilalţi doi copii, băiatul de 3 ani şi fetiţa de 4, pe care femeia îi avea dintr-o altă relație. Acum, tânăra mamă dădea naștere unui băiețel, fiul tânărulio de 23 de ani.

Pentru că nu a anunţat dispariţia copilei, deşi trecuseră mai bine de 48 de ore de când fetiţa nu mai dăduse pe acasă, l-a făct pe tată să fie principalul suspect în chii anchetatorilor. Ajuns în faţa oamenilor legii, bărbatul le-a povestit că cea mică ar fi alunecat şi s-ar fi lovit cu capul de podea, iar atunci şi-ar fi dat ultima suflare. 

Anchetatorii au însă altă verisiune cu privire la moartea copilei. "Cel mai probabil lovire repetată ori de perete, ori de o podea, ceva foarte rezistent", spune Pavel Palcu, procuror criminalist.

Deşi neagă că ar fi ucis-o, le-a povestit anchetatorilor că a pus trupul fetei într-o valiză şi l-a dus pe un câmp. "Trupul nu a fost tranşat, ci a fost ars", explică Pavel Palcu.

Când a fost găsită, iar trupul a fost examinat de experţi, copila nu avea urme de apărare pe mâini, dar în pumn ţinea strâns un fir de păr lung. Anchetatorii au mai stabilit că a fost omorâtă imediat după ce a luat masa. După ce a ucis-o, criminalul a încercat să scape de cadavru. A dus trupul pe câmp, a turnat o substanţă inflamabilă peste el şi i-a dat foc. Criminaliştii au recuperat rămăşiţe carbonizate, haine arse şi un elastic de păr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel