Crimă Arad. Tatăl vitreg ar fi recunoscut crima: A dat-o cu capul de perete pentru că fetița voia să se joace. A incendiat-o cu acetonă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânărul reținut de polițiști după ce ar fi ucis-o pe fetița concubinei sale, cât timp aceasta era la maternitate pentru a aduce pe lume copilul lor, ar fi recunoscut crima. A comis-o pentru că fetița era agitată și voia să se joace. Panicat, a spălat cadavrul, l-a pus într-o valiză și a mers cu un taxi în zona unde a abandonat corpul, incendiindu-l cu acetonă.

 

De ce a omorât-o pe fetiță? Micuța era agitată și voia să se joace, iar tânărul spune că acest lucru l-ar fi deranjat foarte tare. Bărbatul ar fi spus că ar fi lovit-o pe micuță de două ori cu capul de perete. Când a văzut că nu mai respiră, s-a panicat.

I-ar fi dat hainele jos și ar fi spălat-o, apoi ar fi încercat să o resusciteze. A mai stat un timp, apoi ar fi pus trupul fetiței într-un geamantan, l-a luat pe fratele acesteia - un băiețel de trei ani - ar fi luat un taxi și ar fi abandonat cadavrul.

A încercat să-l incendieze folosind acetonă pe care a găsit-o în locuință. Apoi s-a întors acasă cu un alt taxi.

Tatăl vitreg ar fi recunoscut crima: A dat-o cu capul de perete pentru că fetița voia să se joace

 

Totul s-a petrecut joi. În tot acest timp, mama fetiței era internată la Spitalul Materna, unde a născut un băiețel și nu știa, se pare, ce se petrecuse în apartament. Tatăl bebelușului este tânărul care i-a pus capăt zilelor fetiței iubitei sale.

Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise.

Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. Ținând cont de faptul că locuiește foarte aproape de familia fetiței, a făcut imediat legătura cu niște certuri din casa acestora în care spuneau că trebuie să găsească un plan, sau să spună că fetița a căzut, motiv pentru care s-a speriat foarte tare și a mers imediat la poliție. 

Crimă Arad: Fetița, incendiată cu acetonă

 

Întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiței ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil, timp în care bărbatul rămăsese acasă cu ceilalți doi copii. Băiatul de trei ani și fetița de patru ani. 

Tatăl vitreg al fetiței ucise și incendiate în Arad a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz.

Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, inițial a fost găsit un picior al copilei, în cartierul Bujac din orașul Arad, lângă cimitir. La la o distanţă de aproximativ 50 metri a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa picioarelor. Zona în care a fost descoperit cadavrul avea urmele unei incendieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel