Fetița incendiată lângă cimitir, în Arad, a fost identificată

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Copila găsită moartă lângă un cimitir din Arad a fost identificată de polițiști.

Se pare că fetița locuia în Arad, iar principalul suspect de crimă este tatăl vitreg care a fost luat de anchetatori și dus la audieri alături de mama micuței. Potrivit surselor, cei doi sunt părinți tineri și mai au un copil. 

În momentul în care mascații au intrat, cei doi soți erau acasă și s-au arătat șocați de faptul că Poliția este la ei acasă. 

Bătaia primită de fetița incendiată ar fi avut loc acasă la ea, în Arad.

 

Micuța a murit în condiții înfiorătoare

 

Fetița era bine îngrijită. Criminaliștii cred că a fost ucisă joi sau vineri. Mai mult decât atât, medicul legist care participă la cercetări, a stabilit că a murit în condiții înfiorătoare. Abia mâncase atunci când a fost omorâtă. După crimă, corpul a fost dus în cartierul Bujac, lângă cimitir, unde agresorul a încercat să-și acopere urmele.

Anchetatorii mergeau pe două piste. O crimă accidentală comisă, posibil, de alți copii, în joacă, sau o crimă cauzată pe fondul violenței în familie. Anchetatorii consideră suspect faptul că familia micuței nu a notificat dispariția.

„Prin ordonanța din data de 1 noiembrie, am extins cercetările și sub aspectul infracțiunii de violență în familie. Am considerat că așteptând 48 de ore de la data în care se știa că avem imaginea reală cu caracteristicile fetei atât din față, cât și din profil, ca cineva să reclame că a dispărut o fetiță de 7 ani. Mi s-a părut nefiresc ca nimeni să nu reclame dispariția acesteia, așa că am considerat că poate fi extinsă urmărirea penală in rem pentru violență în familie, omor cu profanare de cadavre, în condițiile violenței în familie. Am lucrat împreună cu medicul legist pe care l-am inclus în echipa de cercetare și am stabilit că hematomul subdural acut, consecutiv traumatismului cranio-cerebral putea fi produs prin lovire cu sau de un corp dur. Cel mai probabil lovire repetată ori de perete ori de podea”, a declarat Pavel Palcu, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel