Cozi la benzinăriile din Spania. Prețul carburantului depășește 2 euro/litru

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Șoferii spanioli au început să formeze cozi la benzinării, speriați de posibila creștere a prețului la carburanți. 

În Spania, șoferii au început să stea la cozi pentru a-și alimenta mașinile. Cele mai căutate sunt așa-numitele benzinării low cost, unde prețurile sunt cu aproape 30 de cenți mai mici față de benzinăriile obișnuite, unde litrul de carburant depășește chiar și 2 euro.

În Madrid, zeci de șoferi s-au așezat la rând, speriați de creșterea prețurilor la carburanți. Alimentează în benzinăriile mai mici, care nu au magazine sau personal angajat și sunt mult mai economice, potrivit ȘtirileTVR.

“Benzina este mai ieftină aici și este de calitate, așa că vin aici să alimentez. Aceasta este situația în care ne aflăm: Europa este în război”.

"Merită, pentru că în final economisești  în jur de 15 - 20 de euro”.

"Mergem din rău în mai rău. În fiecare zi prețul urcă cu 15 - 20 de cenți și nimeni nu face nimic să oprească asta", spun șoferii spanioli.

În Spania, inflația a atins în februarie 7,6%, cel mai înalt nivel din ultimii 35 de ani. Cel mai mult s-au scumpit carburanții, energia și alimentele. Iar specialiștii avertizează că efectele economice cauzate de sancțiunile impuse Rusiei se vor vedea abia peste câteva săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel