Coșmarul Anei, o româncă din Italia: Părinții i-au murit la distanță de două zile, iar acum luptă cu anorexia: „De sus, mama mă vede“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ana este o româncă de 35 de ani, stabilită de 15 ani în Ancona, Italia. După ce  și-a pierdut părinții, la două zile distanță, în urma șocului, s-a îmbolnăvit de anorexie. Acum ea este ajutată de un grup de voluntari pentru a depăși această etapă.

Și-a pierdut părinții la două zile distanță unul de celălalt și acesta a fost începutul coșmarului anorexiei. Acum, Ana vrea să găsească o instituție care să o poată trata, în Ancona sau în altă parte.

Ana este o româncă în vârstă de 35 de ani și, de când și-a pierdut părinții, la două zile distanță, a plonjat în coșmarul anorexiei. Se află în Italia de 15 ani, dar este în Ancona de puțin timp și, întrucât nu are o locuință, municipalitatea, explică ea, nu poate face nimic pentru a o ajuta.

Ana le-a povestit voluntarilor că se află în Italia de 15 ani, unde a venit pentru a munci ca badantă și a-și câștig un trai mai bun. Dar din 2017, după ce și-a pierdut mama, apoi tatăl, s-a îmbolnăvit de anorexie, afecțiunea care nu i-a mai permis să lucreze. 

Acum caută o instituție care să o trateze, iar gândurile ei se îndreaptă spre mama ei: "De acolo de sus vreau să mă vadă luptând pentru viață", a spus ea pentru Ancona Today.

În timpul unui tur de solidaritate al City Angels, grupul de voluntari al cărui prim rând este "Tiger", adică Patrizia Guerra, aceasta i-a înmânat Anei câteva haine, inclusiv o pereche de șosete cu o inscripție elocventă: "You can do it".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel