Coronavirus. Un actor italian, blocat în casă alături de trupul neînsufleţit al unei victime de Covid-19: "Coşmarul continuă!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Luca Franzese, un actor italian care a apărut în serialul cu mafioţi "Gomorra", a anunţat că se află în autoizolare după moartea surorii sale, bolnavă de Covid-19 şi a fost nevoit să-i ţină trupul neînsufleţit în casă peste 24 de ore, pentru că nu a primit niciun ajutor din partea autorităţilor, transmite news.sky.com.

Actor şi instructor de fitness, Luca Franzese, a precizat că sora sa Teresa a murit sâmbătă, la domiciliul lor din Napoli, şi că era diagnosticată cu Covid-19.

Luca Franzese a făcut câteva clipuri pe care le-a postat pe Facebook, inclusiv unul în care trupul neînsufleţit al surorii sale este vizibil în fundal, şi a acuzat faptul că a fost abandonat de ţara sa.

"Sora mea a murit ieri, probabil din cauza virusului şi eu stau şi aştept răspunsuri de noaptea trecută. Suntem distruşi. Italia ne-a abandonat", susţine el într-unul dintre clipurile postate.

Într-un alt video postat miercuri, Luca Franzese susţine şi că alţi trei membri ai familiei sale au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus.

"Coşmarul continuă", a adăugat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel