Şeful diplomaţiei italiene îi încurajează pe turiştii germani să vină în vacanţă la vară în Italia

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Pe măsură ce Italia îşi revine după epidemia de COVID-19, şeful diplomaţiei italiene şi-a exprimat speranţa ca turiştii din Germania şi alte ţări europene să revină în vacanţă în Italia în această vară, relatează dpa. 

"Suntem pregătiţi să primim în siguranţă în această vară turişti europeni care vor să-şi petreacă vacanţa în Italia'', a declarat ministrul de externe italian Luigi Di Maio într-un interviu publicat marţi de ziarul german Bild.

Italia, una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de COVID-19, se pregăteşte să primească din nou cetăţeni din alte ţări ale spaţiului Schengen începând cu 3 iunie.

Turismul reprezintă 15% din produsul intern brut al Italiei, a spus Di Maio. Ţara este o destinaţie populară pentru turiştii germani.

Şeful diplomaţiei italiene s-a adresat direct cititorilor din Germania: "Veniţi în concediu în Italia. Veniţi să ne vizitaţi plajele, marea, satele de munte, bucuraţi-vă de preparatele noastre. Suntem gata să vă întâmpinăm cu un zâmbet. Toţi suntem aceiaşi cetăţeni europeni", a mai spus Luigi Di Maio, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel