Copreședintele AUR, Claudiu Târziu: „Am folosit foarte bine această ARMĂ pentru a ajunge la românii de peste hotare“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a vorbit despre rezultatul alegerilor parlamentare, unde partidul său și al lui George Simion  obținut un scor nesperat de bun.r

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a vorbit despre rezultatul partidului la alegerile parlamentare, care s-a dovedit revelația acestui scrutin. El spune că deși partidul nu a fost vizibil in Mass Media, „o campanie dusă cu sufletul, de la om la om“, a fost de ajuns pentru a obține voturile a sute de mii de români.

„S-a dovedit foarte eficientă această armă a Internetului, pe care am știut să o folosim foarte bine pentru a ajunge la românii de aici și la cei de peste hotare. Am reuși să transmitem mesajul nostru la o pătură destul de mare de români“, a afirmat Claudiu Târziu la Mondo Tv. 

El a precizat ce va face partidul în continuare cu privire la eventuale alianțe politice parlamentare. „Nu vom face nicio alianță cu partidele sistemului care au jefuit România timp de 30 de ani, au desființat industria, au votat împotriva intereselor naționale la Bruxelles si in Parlamentul național. Nu vom face niciun compromis, nicio alianța la guvernare cu PSD, nici cu PNL, nici cu USR, nici cu UDMR. Vrem să facem o opoziție autentică, în interesul românilor, să cenzurăm actul de guvernare unde trebuie guvernat și să adoptăm legile care sunt în interesul național, indiferent de care pare a eșechierului politic vin“, a afirmat Târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel