Copil român, decedat într-un grav accident de circulaţie. Cinci persoane, rănite

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
accide-t_rutier_decea
accide-t_rutier_decea

Un băiat de 5 ani a murit, sâmbătă, într-un accident rutier care s-a produs pe raza localităţii Decea din judeţul Alba. Maşina în care se afla a acroşat un alt autoturism, ricoşând într-o casă şi într-un stâlp din apropiere.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Aiud pentru acordarea de prim-ajutor şi descarcerarea a 6 persoane adulte şi 3 copii. Dn cele trei persoane adulte aflate într-unul dintre autoturisme, două au refuzat transportul la spital, iar a treia va fi dusă la UPU Alba de către un echipaj SAJ, în timp ce pentru copilul în vârstă de aproximativ 5 ani a fost solicitat iniţial un elicopter SMURD pentru a-l prelua, aflându-se în stop cardio-respirator.

"Copilul în vârstă de 5 ani a rămas la faţa locului după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat", precizează ISU Alba. Totodată, în autoturismul acroşat se aflau doi adulţi şi doi copii, care vor fi transportaţi la CPU Aiud pentru investigaţii medicale. O altă persoană rănită în urma accidentului are aproximativ 84 de ani şi se afla în casa lovită de unul dintre autoturisme, aceasta urmând a fi transportată la CPU Aiud deoarece prezintă mai multe traumatisme, transmie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel