Copii ABANDONAŢI în aeroport. Turcescu, DEZVĂLUIRI şocante: "Fiica mea a fost în tabără. A fost un COŞMAR" - FOTO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

DeputatuL PMP, Robert Turcescu, a făcut dezvăluiri şocante despre profesorul care a organizat tabăra de coşmar pentru cei 80 de copii abanonaţi în aeroporturile de peste hotare. Se pare că fiica sa ar fi fost într-o tabără organizată de acelaşi profesor în urmă cu un an, în Maroc, însă nu a dorit atunci să ajungă cazul în spaţiul public.

Robert Turcescu a spus că a avut încredere în această fundaţie din Târgu Jiu, care aparţine fostului profesor, Iulian Ghinoiu, având în vedere că au organizat foarte multe astfel de excursii în ultimii ani, dar totul s-ar fi transformat într-un coşmar.

"Vreme de o săptămână aceşti copii au fost târâți dintr-un oraș în altul în Maroc. Nici vorbă de schimburi culturale, nici vorbă de activitățile promise, condiții de cazare absolut mizerabile, cu o mâncare absolut mizerabilă... nimic în legătură cu ceea ce promitea fundaţia. Era vorba de minori care erau lăsați să călătorească singuri, cu autocarul în care erau numai marocani nevorbitori de limba engleză", a declarat Robert Turcescu, la Realitatea TV.

Deputatul a postat şi o serie de poze cu locul în care au fost cazaţi copiii în Maroc, în octombrie 2018. (Vezi galeria foto)

Ecaterina Andronescu a reacţionat în cazul elevilor abandonați în aeroport şi a declarat că profesorul care a organizat această excursie era suspendat din funcţie de ani buni şi nu avea nicio aprobare de la inspectorat sau de la Minister să facă asemenea deplasări cu elevii.

Între timp, 27 de copii au ajuns în România, din Tokyo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel