Condamnat în România pentru trafic de droguri, un italian a ajuns în cătușe. Deținea o plantație de marijuana la Iași

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Condamnat în România pentru trafic de droguri, un italian a ajuns în cătușe
Condamnat în România pentru trafic de droguri, un italian a ajuns în cătușe

Carabinierii Unității de Investigare au arestat un italian în vârstă de 38 de ani, care era căutat de autoritățile judiciare din România. Bărbatul se ascundea într-un apartament în comuna Roncola din provincia Bergamo.

Cetățeanul italian a fost arestat în baza mandatului emis de Autoritățile Judiciare Române, care l-au condamnat definitiv la trei ani  închisoare pentru trafic de droguri. Faptele datează din 2018, când bărbatul a fost arestat în România, în municipiul Iași, unde, împreună cu un alt cetățean italian, deținea o plantație de marijuana. În urma operațiunii, desfășurare de poliția română, au fost confiscate 15 kg de droguri, scrie ecodibergamo.it

Cei doi italieni se pregăteau să vândă droguri studenților din Iași. Magistrații au dat verdictul în proces, sentința finală fiind o  pedeapsa de trei ani de închisoare pentru italian. Carabinierii care l-au urmărit l-au identificat pe inculpat într-o casă izolată din munții Valea Imagna, în comuna Roncola. Bărbatul a fost dus închisoarea din Bergamo și pus la dispoziția Curții de Apel Brescia, competentă pentru executarea măsurilor emise de autoritățile străine. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel