Combinați o linguriță de suc de pepene verde cu o linguriță de miere. Nu ți-ai imaginat vreodată ce beneficii are!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ce delicios este pepenele verde! Este proaspăt, suculent, gustos! Este într-adevăr fructul ideal pentru a-l savura într-o zi fierbinte, deși cu siguranță are un gust delicios în orice moment. Cu toate acestea, propunerea mea este să scoateți un pepene verde din bucătărie, nu ca să îl mâncați, ci să îl duceți în trusa dvs. de înfrumusețare.

Aflați cu noi cum să faceți diferite măști faciale de pepene verde de casă în funcție de nevoile fiecărei piele. 

Cu un produs natural, ieftin și accesibil, cum ar fi pepenii verzi, îți poți face pielea să arate perfect. Acest fruct conține 93% apă și o cantitate mare de vitamine - printre ele, vitamina A, B6 și C - care repară, hidratează și protejează toate tipurile de piele.

Pentru tratarea pielii arse de soare

Ați petrecut mai multe ore decât ar trebui la soare? Ei bine, poate că pielea ta este roșie din cauza inflamației. Pentru a calma arderea, aplicați o dischetă de bumbac înmuiată în suc proaspăt de pepene verde în zonele arse de soare. Așteptați ca sucul să vă calmeze pielea timp de 15 minute și apoi clătiți cu apă rece.

Pentru o piele mai fină și strălucitoare

Combinați 1 linguriță de suc de pepene verde cu 1 linguriță de iaurt grecesc simplu. Aplicați amestecul pe pielea feței și a gâtului timp de 10 minute. Clătiți cu apă. În timp ce acidul lactic și enzimele din iaurt exfoliază și purifică pielea, pepenele îl va hidrata profund. În acest fel, cu această mască pielea este vizibil curată, moale și luminoasă.

Pentru tenul matur

Se amestecă 1 linguriță de suc de pepene verde cu 1 linguriță de piure de avocado. Aplicați-l pe față și lăsați-l timp de 20 de minute. Clătiți cu apă rece. Avocado este bogat în acizi grași Omega-3, vitamina C, vitamina E și antioxidanți care amestecați cu pepene verde sunt un adevărat cocktail anti-îmbătrânire pentru piele.

Pentru piele uscată

Combinați 1 linguriță de suc de pepene verde cu 1 linguriță de miere organică. Aplicați acest amestec pe față și clătiți-l după 15-20 de minute. Mierea este un excelent produs de înfrumusețare natural cu proprietăți hidratante, iar sucul de pepene verde îi va întări efectul, deoarece are și putere hidratantă pe piele. Ambele ingrediente combinate vor oferi feței tale uscate hidratarea profundă de care are nevoie.

Pentru pielea inflamată cu acnee

Se amestecă 1 linguriță de suc de pepene verde cu 1 linguriță de piure de banane. Se aplică pe față timp de 10-15 minute și se îndepărtează cu apă caldă. Banana este responsabilă de reducerea inflamației și de a face pielea moale și suplă datorită vitaminelor sale B2, B6 și B12, în timp ce sucul de pepene verde funcționează ca un hidratant natural și fără ulei.

Wow! Câte beneficii pentru piele are pepenele verde Ți-ai imaginat vreodată? Ei bine, când te duci să mănânci un pepene verde, economisește chiar și o porție mică pentru a pregăti aceste măști.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel